Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TESK Genel Başkan Vekili ve DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son açıklamalarının toplumsal barışa olan inancı güçlendirdiğini belirterek, Diyarbakır esnafı adına barışçıl dili desteklediklerini söyledi.
        Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili ve DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, Türkiye'de son dönemde yapılan açıklamaların toplumsal barış açısından önemli bir zemin oluşturduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son konuşmalarına dikkat çeken Ebedinoğlu, kullanılan yapıcı ve barışçıl dilin toplumun geniş kesimlerinde umut oluşturduğunu dile getirdi. Ebedinoğlu, "Bu açıklamalar toplumsal barışa olan inancımızı daha da artırmıştır. Diyalog ve sağduyuyu esas alan her yaklaşım, ülkemizin ortak geleceği adına son derece kıymetlidir. Diyarbakır esnafı olarak barışçıl dili sonuna kadar destekliyoruz" dedi.
        Esnaf ve sanatkarların huzur ve istikrardan yana olduğunu belirten Başkan Ebedinoğlu, toplumsal barışın güçlenmesinin ekonomik ve sosyal hayata da olumlu yansıyacağını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
        Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa