Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR’da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla kent merkezi beyaza büründü. Sur ilçesindeki tarihi ve doğal alanlarda güzel görüntüler ortaya çıktı.

        Diyarbakır’da kar yağışı ulaşımı olumsuz etkilerken, beyaza bürünen kentte Sur ilçesindeki UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri ile Mardinkapı, Melikahmet Caddesi, Anzele Parkı, Balıkçılarbaşı ve Hazreti Süleyman yerleşkesi karla kaplandı. Karla kaplanan tarihi mekanlar, güzel görüntüler oluşturdu. Sabah saatlerinde bu bölgelere fotoğraf makinesi ve kameralarıyla gelenler de kar manzaralarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
        Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa