Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR’da drift yaptığı tespit edilen otomobil sürücüsüne 46 bin 392 TL ceza kesildi, ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu.

        Kentte açık kaynaklar üzerinden yürütülen polis-halkla ilişkiler çalışmaları kapsamında, bir kişi sosyal medya üzerinden yaptığı şikayette stadyum bölgesinde evinin çevresinde bir aracın istirahat ve huzuru bozarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü belirtti. Bunun üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntüleri üzerinden güzergah ve zaman izi taraması yaparak otomobiliyle drift yapan sürücüyü aynı gün içinde tespit etti. Karayolları Trafik Kanunu’nun 67/1-D maddesi uyarınca sürücü Y.E.’ye 46 bin 392 TL idari para cezası uygulanırken, sürücü belgesine de 2 ay süreyle el konuldu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
        Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa