Silvan'da çocukların saç bakımları yapıldı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde çocukların saç bakımları ve kişisel ihtiyaçları karşılandı.
Silvan Kaymakam Osman Oğuz Ekşi'nin öncülüğünde, Malabadi Aile Destek Merkezi Koordinatörü Esra Karadaş ile ADEM Kuaför Bölümü öğretmen ve kursiyerleri, Taşpınar İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Kursiyerler, öğrencilerin saç bakımı ve kişisel ihtiyaçları karşılanarak, çocuklara hem moral verdi, hem de destek oldu.
Kaymakam Osman Oğuz Ekşi, çocukların haklarının korunması ve onların sosyal gelişimlerine katkı sağlanmasının önemine dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.
Etkinlik sonunda, çocukların sevincine ortak olan tüm öğretmen, kursiyer ve gönüllülere teşekkür edildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Diyarbakır
Nöbetçi Eczaneler