Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'nin Çivril ilçesinde, İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılar "Sessiz Eylem" ile proteste edildi.

        Çivril İlçe Meydan'ında TÜGVA ve İHH tarafından düzenlenen etkinlikte, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda yaşamını yitiren Filistinli çocukların fotoğraflarından oluşan sergi açıldı.

        Eylemde Gazze'de öldürülen çocukların sesini duymak adına "Sessiz Eylem" düzenlenirken, yaşananlar karşısında dünyanın üç maymunu oynadığını ifade eden pankartlar açıldı.

        Etkinlikte, Filistin bayrağının renklerinin oluşturduğu balon demeti gökyüzüne bırakıldı.

        TÜGVA Çivril İlçe Temsilcisi Cihan Ünal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna anlattı.

        Ünal, şunları kaydetti:

        "İHH ve TÜGVA olarak Gazze'de yaşanan ve vicdanımızı rahat bırakmayan, tek silahı bedeni olan çocukların, bebeklerin öldürülmesine karşı tepki göstermek istedik. İş yerlerinin kapısına çıkarak bizlere alkışlarıyla destek veren Çivrilimizin değerli esnaflarına çok teşekkür ederim. Biz var olan gücümüzle daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna dair inancımızı tüm meydanlarda söylemeye devam edeceğiz. İsrail'i uluslararası hukuka ve insani değerlere bağlı kalmaya davet ettiğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa