Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İSYAN ETTİ! Coşkun Sabah'tan son dakika açıklama: Öyle bir şey söylemedim
        • 1

          Ünlü sanatçı Coşkun Sabah'ın, kızının sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğraflar üzerine söylediği iddia edilen, "Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstüne düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters" ifadeleri tartışma yaratmıştı.

        • 2

          Sabah, verdiği röportajda bu sözleri söylemediği belirterek, "Beni İzmir, Aydın ve Manisalılar ile kapıştırmak için uğraşmayın. 'Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım' diye de bir söylemim olmadı" demişti.

        • 3

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Önceki gün Levent'te müzik şirketinden çıkarken görüntülenen Sabah, gazetecilerle sohbet etti. Sanatçı, 'Sakın yanlış bir şey yazmayın' diyerek uyarıda bulundu. Sabah, röportaj olayının yargıda olduğu için konuşamayacağını söyledi.

        • 4

          Sabah, muhabirlerin, "Ses kayıtları çıkarsa 1 milyon dolar ödeyeceğim demiştiniz" sözlerine ise şu yanıtı verdi:

          "Bu konu artık yargıdadır, iki defa dava açıldı. Biri savcılığa suç duyurusu biri de maddi-manevi tazminat. Böyle bir başlık olmaz, benim açıklamalarımın hiçbirinde yok o ifade. Kullanılan başlık için de o gazeteyi şiddetle kınıyorum, Coşkun Sabah'a bu yapılmaz".

        • 5

          Sanatçı Coşkun Sabah’ın pandemi döneminde “Geçinemiyorum” dediği iddiası da uzun süre gündemde yer almıştı. Sabah, “Ben hazıra dağ dayanmaz dedim” ifadelerini kullanırken, kızını yurt dışında okutmak için çok para ödediğini söylemişti.

          Sabah'ın bu açıklamalarının ardından eğitimini İngiltere'de sürdüren Roza, tatil sezonunu Alaçatı'da açmış ve pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettirmişti.

        • 6

          Coşkun Sabah'ın Ceyda Okay ile evliliğinden olan Roza Sabah, 1999 yılının Nisan ayında dünyaya geldi. Roza Sabah, Coşkun Sabah'ın annesinin adını taşıyor.

        • 7

          Coşkun Sabah, kızı Roza doğduğunda gazetecilere şunları söylemişti:

          Ceyda hamileyken bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizde annemin ismi olan Roza'yı koymak istedik. Roza doğduğunda inanamadık, anneme çok benziyor. Gözlerinin mavi oluşu aynı annem. İki kuşak sonraya geçebiliyor demek ki.

        • 8

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa