Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı Karatekin Üniversitesinin (ÇAKÜ) Filistin üniversiteleri ile iş birliği ağını güçlendirdiği bildirildi.

        ÇAKÜ'den yapılan yazılı açıklamada, ÇAKÜ'nün eğitim alanında da Filistin’in destekçisi olmak için Birzeit Üniversitesi ile akademik iş birliğini geliştirme ve uluslararası ilişkileri güçlendirme yolunda önemli bir adım olarak uluslararası değişim anlaşması imzalandığı belirtildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, eğitimi ve kültürel bağları güçlendirmeyi amaçlayan bu anlaşmayla ilk olarak öğrenci ve akademik personel değişim programlarını uygulamaya geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

        Daha sonraki aşamalarda ise sürdürülebilir kalkınma, enerji, sosyal bilimler ve teknoloji gibi karşılıklı ilgi alanlarına odaklanarak çeşitli disiplinlerde araştırma projelerinde iş birliği yapacaklarını aktaran Çiftçi, üniversite olarak kapılarının daima Filistinli öğrencilere ve akademisyenlere açık olduğunu, mazlumun yanında olmayı sürdüreceklerini ve desteklerini daima hissettireceklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa