Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muammer İRTEM Semih ŞAHİN/İZNİK (Bursa), (DHA) Bursa´nın İznik ilçesinde düzenlenen 4´üncü Dünya Göçebe Oyunları´nın 3´üncü günü alış güreşi, kapışmalı aba güreşi ve atlı okçuluk yarışlarıyla başladı.

        İlk 3'üne Kırgızistan'ın ev sahipliği yaptığı Dünya Göçebe Oyunları´nın 4´üncüsü bu yıl "Gelenekten Geleceğe Bir'iz" sloganıyla Bursa'nın İznik ilçesindeki İznik Gölü'nün kıyısında düzenleniyor. 13 branşta 102 ülkeden 3 binin üzerinde sporcunun katıldığı 4´üncü Dünya Göçebe Oyunları´nın 3´üncü günü alış güreşi, kapışmalı aba güreşi ve atlı okçuluk yarışlarıyla başladı. Yüzlerce sporcu galip gelebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Oyunları izlemeye gelen sporseverler ise heyecanlı anlar yaşadı. (DHA)

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Etkinlik alanlarından detaylar

        Alış güreşinden detaylar

        -Kapışmalı aba güreşinden detaylar

        -Atlı okçuluktan detaylar

        DHA-Spor Türkiye-Bursa / İznik Muammer İRTEM-Semih ŞAHİN

        2022-10-01 12:10:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa