Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muammer İRTEM Semih ŞAHİN Nevruz İLİMDAROĞLU / BURSA,(DHA) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Bursa´nın İznik ilçesinde düzenlenen 4´üncü Dünya Göçebe Oyunları´nın yapıldığı alanı gezdi.

        TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bursa´nın İznik ilçesinde düzenlenen 4´üncü Dünya Göçebe Oyunları´nın yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Şentop'a; Bursa Valisi Yakup Canbolat, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile diğer ilgililer eşlik etti.  İlk olarak alanda kurulan stadyuma gelen Şentop, Azerbaycan Karabağ Halk Oyunları Topluluğu´nun atlı gösterisini izledi. Daha sonra alanda Bursa Büyükşehir Belediyesi´nce ipek tanıtımı için kurulan çadırı ziyaret etti. Okçuluk Vakfı´nca kurulan alanda ok atan Şentop, Katar çadırında ise eline aldığı şahinle hatıra fotoğrafı çektirdi. Resim atölyesini de gezen Şentop, daha sonra izci kampındaki öğrencilerle bir süre sohbet etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları kırmayan Şentop, alan gezisini tamamlamasının ardından kentten ayrıldı.(DHA)

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Meclis başkanı Mustafa Şentop'un oyun alanına gelişi detay

        Karabağ atları gösterisi detay

        - Mustafa Şentop'un çadırları gezmesi detay 

        DHA-Spor Türkiye-Bursa / İznik Muammer İRTEM-Semih ŞAHİN-Nevruz İLİMDAROĞLU

        2022-09-30 20:08:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa