Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu Hacı Halil Orhan Kız Öğrenci Yurdu, yapılacak tadilatın ardından öğrencilere hizmet verecek.

        Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu Hacı Halil Orhan Kız Öğrenci Yurduna, ön kayıt yaptıran öğrencilerin alınamayacağının açıklanması tepkilere sebep olmuştu. Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünün devreye girmesi ile birlikte yurdun tadilatına başlandığı ve yurdun okulun açılışına yetişerek hizmete başlayacağı açıklandı. Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne yeni tayin olan Prof. Dr. Nazmi İzli, “Meseleyi rektörlüğümüze aktardık. Hacı Halil Orhan Kız Öğrenci Yurdunda rektör yardımcılarımız ve yönetim kurulu ile yaptığımız incelemelerde, yurdun eksiklikleri tespit edildi. Çalışmalar bütün hızıyla başladı. Velilerimiz ve öğrencilerimiz rahat olsunlar. Okulun başlama tarihi olan 1 Ekime kadar yurt hizmete girecek. Kimse mağdur olmayacak. Tekrar yurda öğrenci almak için ön kayıt işlemlerimiz başlamıştır. Okulumuza destek ve katkılarından dolayı rektörümüz ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa