Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın Mudanya ilçesinde kaybolan 80 yaşındaki Alzheimer hastasının bulunması için başlatılan arama çalışması 4 gündür devam ediyor.

        İlçeye bağlı Evciler Mahallesi'ndeki evinden 28 Kasım Cuma günü ayrılan ve tekrar dönmeyen Mustafa Abi'yi arama çalışmaları sürüyor.

        AFAD koordinesinde devam eden çalışmalara çok sayıda arama kurtarma ekibi, arama köpekleri ve termal dronlar destek veriyor.

        Nilüfer Çayı'nda da botlarla arama yapan ekipler, bazı noktalara dalış gerçekleştiriyor.

        Abi'nin eşi Ayla Abi, gazetecilere, eşinin ot toplamaya gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını anlattı.

        Eşinin daha önce de üç kez kaybolduğunu belirten Ayla Abi, "Sinir hastasıydı, tedavisinde antidepresan ilaçlar kullanıyordu. Tarlada uyumayı severdi ve uzun yürüyüşler yapmaya alışkındı. " dedi.

        Mustafa Abi'nin oğlu Emir Abi ise arama çalışmalarına katılan ekiplere teşekkür ederek, herkesin canla başla babasının bulunması için çalıştığını dile getirdi.

        Torunu Emre Abi de dedesinin akşama kadar dönmeyince durumu jandarmaya bildirdiklerini ve tez zamanda bulunmasını temenni ettiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
        Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa