Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri kapsamında düzenlenen "Nihavend'den Segah'a Bursamız" konserinde solist Zeynep Kır sahne aldı.

        Osmangazi Belediyesi tarafından Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde gerçekleştirilen konsere, Bursalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

        Gecede sahne alan Zeynep Kır, Türk Sanat Müziği'nin sevilen ve unutulmayan eserlerini orkestrası eşliğinde seslendirdi.

        Solist Kır, "Duydum ki unutmuşsun", "Bak yeşil yeşil", "Ben seni unutmak için sevmedim" ve "Hatırla sevgili" gibi eserleri Bursalı müzikseverlerle söyledi.

        Konser sonunda Zeynep Kır ve orkestrası sanatseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
        Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa