Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da annesini bıçaklayarak öldüren, üvey kardeşini de yaralayan sanığın yargılanmasına devam edildi.

        Bursa 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Muhammet E. ve taraf avukatları katıldı.

        Esasa ilişkin mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanığın annesini öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet, üvey kız kardeşini öldürmeye teşebbüsten ise 17 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.

        Muhammet E. savunmasında, bir önceki celsede söylediklerini tekrar ettiğini belirterek, olay günü ne yaptığının farkında olmadığını iddia etti.

        Sanık avukatı da müvekkilinin olay sırasında uyuşturucunun etkisinde olduğunu ileri sürerek, sanığın kendisine değer veren tek insanı kaybettiğini ve pişman olduğunu söyledi.

        Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

        - Olay

        Nilüfer ilçesinde geçen yıl 12 Şubat'ta Muhammed E, Dumlupınar Mahallesi Emek Sokak'taki evlerinde annesi Azime A. (48) ve üvey kız kardeşi Merve A. ile tartışmıştı.

        Tartışmanın büyümesi üzerine annesi ve üvey kardeşini bıçaklayan sanık, olay yerinde bir süre sağlık ekiplerinin müdahalesini geciktirmiş, ikna üzerine teslim olup gözaltına alınmıştı.

        Olayda anne Azime A. hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan Merve A. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa