Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın Mudanya ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ramazan ayı öncesinde ilçede genelinde gıda güvenliği denetimi yaptı.

        Mudanya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ramazan ayında halkın daha sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak için denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, ekmek ve pide satılan işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

        Gramaj ve hijyen kontrolleri yapan ekipler, kurallara uygun olmayan işletmelere Kabahatler Kanunu'nun ilgili maddelerince işlem yapılacağı konusunda bilgilendirmede bulundu.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, halk tarafından tüketimi yapılan ürünlerin sağlık ve hijyen koşullarına uyularak üretilip üretilmediğini kontrol altında tuttuklarını ve ekiplerin bu yöndeki denetimlerine devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa