Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal İsaören Mahallesi'de bu yıl 6'ncısı yapılan etkinlikte, 2003 celp döneminde silah altına alınacak 11 genç için "asker mevlidi" programı düzenlendi.

        Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okunan programda, dua edildi. Askere gidecek gençlerin ellerine anneleri tarafından kına yakıldı.

        Mehter ve sema gösterilerinin ardından gençler yöreye ait oyun havası ile eğlendi.

        İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu, etkinlikte yaptığı konuşmada, birçok asker eğlencesine katıldıklarını, dini duyguların ön plana çıktığı bu programdan keyif aldığını söyledi.

        İsaören ve Çevre Köyleri Kırsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erhan Ulu ise geleneksel hale gelen etkinlikte, imece usulü ile köylülerin desteğiyle pilav ve ayran ikramı yapıldığını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa