Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa Valiliğince, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 23. yılı dolayısıyla deprem konusunda bilinç oluşturmak amacıyla Mudanya ilçesinde farkındalık etkinliği düzenlendi.

        İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinatörlüğünde Mütareke Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe 21 arama kurtarama ekibi katıldı.

        Ekipler vatandaşları doğal afetler hakkında el broşürler ve kitapçıklarla bilinçlendirirken, çocuklara da yapboz dağıttı.

        Etkinliğe katılım sağlayan vatandaşlara yaşanabilecek herhangi bir doğal afet anında soğukkanlı davranılması gerektiğini anlatan arama kurtarma ekipleri özelikle deprem anında sakin olunması gerektiği ve sarsıntıların başladığı anda devrilmeyecek olan eşyaların yanında cenin pozisyonunda depremin bitmesini beklenilmesi gerektiğini belirtti.

        Halkın ilgi gösterdiği etkinliğe kurumlar ve STK’lar da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa