Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde de fırtına ve sağanak yağış etkili oldu. Su basan bir okulda öğrenciler ve veliler için banklardan köprü yapıldı. Veliler, "Burayı yetkililer neden görmüyor" diyerek tepki gösterdi.

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde sağanak yağış hayatı zorlaştırdı.

        Olay Mahmudiye Mahallesi'nde eğitim öğretime devam eden Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu bahçesinde meydana geldi. Yoğun yağış nedeniyle okulun bahçesi göle döndü. Veliler öğrencileri okuldan çıkarmak için bankları sıralayıp geçirdiler

        Öğrenci velileri ise "Sankı bize sırat köprüsü yapmışlar. Burayı neden yetkililer görmüyor" diyerek tepki gösterdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
        Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa