Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Ovakorusu Celal Acar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sevimli sakinleri ayılar, kış uykusuna yatmadan önce güneşli günlerin tadını çıkarıyor. Merkezde koruma altında bulunan ayılar, sonbaharın ılık havasında suya girerek adeta keyif banyosu yaptı.

        Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde, ayıların neşeli halleri dikkat çekti. İzleyenlere tebessüm ettiren karelerde ayıların suya girip oynadığı, güneşin altında dinlendiği anlar yer aldı.

        Yetkililer, ayıların kış uykusuna hazırlanırken enerji depoladığını ve bu tür davranışların doğal yaşam döngüsünün bir parçası olduğunu belirtti. Görüntüler kısa sürede büyük ilgi görürken, doğaseverler paylaşımlara yoğun beğeni ve yorumlarla karşılık verdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
        Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa