Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)BURSA´da, borçalacak meselesini konuşmak üzere akaryakıt istasyonunda buluştuğu Ali K.'yı tabanca ile havaya ateş açtıktan sonra silah kabzasıyla darbeden Mehmet D. (27), polisi görünce kendisini bekleyen arkadaşının kamyonuyla kaçmaya çalıştı. Polisin uyarı ateşi sonu kamyondan atlayan şüpheli yakalanırken, kamyonun sürücüsü ise kaçarak izini kaybettirdi. Polisin şüphelileri takip etmesi sırasında darbedilen Ali K. da istasyondan ayrılırken, olay anı cep telefonu ile kaydedildi.

        Olay, saat 20.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu, İnegöl ilçe girişinde meydana geldi. Aralarında borçalacak nedeniyle husumet bulunan Mehmet D. (27) ile Ali K. (35) bir akaryakıt istasyonunun girişinde buluştu. Bir süre konuşan taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada yanında bulunan tabanca ile havaya ateş açan Mehmet D., ardından Ali K.´yı silahın kabzasıyla vurarak darbetmeye başladı. Olay nedeniyle akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar yaşanırken, bölgede devriye görevi yapan polis ekipleri kısa sürede akaryakıt istasyonuna geldi.

        POLİSİN UYARI ATEŞİ İLE KAMYONDAN ATLAYINCA YAKALANDI

        Polisleri karşısında görünce kaçmaya başlayan Mehmet D., yol kenarında park halinde kendisini bekleyen arkadaşı Numan O.'nun kullandığı 16 PR 198 plakalı kamyonetin kasasına binerek izini kaybettirmeye çalıştı. Polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi açması üzerine kamyonetin kasasından atlayarak kaçışını yaya olarak sürdürmeye çalışan Mehmet D. kıskıvrak yakalandı. Mehmet D. gözaltına alınırken, kamyonet sürücüsü Numan o. ise durmayarak bölgeden uzaklaştı.

        20 KİLOMETRE TAKİBİN ARDINDAN ARACI BIRAKIP KAÇTI

        Polisin takviye istemesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Polisin `dur´ ihtarında bulunduğu Numan O., ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Olası bir kaza ihtimaline karşı güvenlik önlemi alan polis, Numan O.´yu takibini sürdürdü. Yaklaşık 20 kilometrelik takibin ardından kamyoneti boş bir arazide kamyoneti terk ederek yaya olarak kaçan Numan O., kayıplara karıştı. Olay yerine dönen polis ekipleri darbedilen Ali K.´nın da olay yerinden gittiğini gördü.

        Polis merkezine götürülen Mehmet D.´nin işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

        OLAY SANİYE SANİYE KAMERAYA YANSIDI

        Öte yandan, Mehmet D.´nin akaryakıt istasyonunda havaya ateş açtıktan tabancanın kabzasıyla Ali K.´yı darbettiği olay, cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde kısa sürede gelen polisten kaçmak için arkadaşının kamyonetine binen Mehmet D.'nin uyarı ateşi ile araçtan atlayıp yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalandığı görüldü. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2023-05-30 00:22:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa