Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAHALLE ZİYARETİNDE BULUNDU

        Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, oto galericileri ziyaretinin ardından Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi'nde (BUTTİM) tekstilcilerle bir araya geldi. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki esnafı da ziyaret eden Varank'ın bir sonraki durağı, Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi oldu. Mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Varank, burada yaptığı konuşmada "Sayın Cumhurbaşkanımız birinci turda en yakın rakibine 2,5 milyon oy farkı atarak, yüzde 49.5 ile kendi getirdiğimiz 50+1 sistemini belki yakalayamadık ama binde 5'lik bir farkla, Cumhurbaşkanımız ilk turda büyük bir başarı yakaladı. Pazar günü rehavete kapılmadan sandıkları patlatmaya var mıyız?" dedi. 

        'RAKİBİMİZ CHP DEĞİL, REHAVET'

        28 Mayıs'taki ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçiminde 1 oyun bile çok önemli olduğunu ifade eden Varank, "Ne diyor Sayın Cumhurbaşkanımız? 'Bizim bu seçimde rakibimiz Cumhuriyet Halk Partisi değil, Kemal Kılıçdaroğlu değil. Rehavet.' Rehavete kapılmayacağız. 'Nasıl olsa 2,5 milyon fark vardı, bu fark kapatılmaz' demeyeceğiz. 'Bir oydan ne olur?' demeyeceğiz. Her birimiz, sadece kendimiz değil, eşimizi, dostumuzu, akrabamızı sandığa götüreceğiz" ifadelerini kullandı." (DHA)Mehmet İNAN/ BURSA, (DHA) DHA-Politika Türkiye-Bursa / Merkez Mehmet İNAN

        2023-05-24 21:22:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa