Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kazım BULUT/GEMLİK (Bursa), (DHA)BURSA'nın Gemlik ilçesinde teknenin alabora olması sonucu kaybolan balıkçı Hasan Karaca için arama kurtarma çalışmaları, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı.

        Gemlik ilçesinde gece saatlerinde Hasan Karaca, Süleyman Aslan ve Mehmet Kaya, balıkçı teknesiyle Gemlik Körfezi'nden Marmara Denizi'ne açıldı. 3 arkadaşın içerisinde bulunduğu tekne, balıkçı barınağı bölgesinde kıyıya yanaşırken, bilinmeyen nedenle alabora oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Balıkçılardan Süleyman Aslan ve Mehmet Kaya, vatandaşlar ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı, Hasan Karaca ise kayboldu. Durumu iyi olan 2 arkadaş, Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Olayın ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Hasan Karaca için aramakurtarma çalışması başlatıldı. Ancak sabahın erken saatlerine kadar süren çalışmalardan sonuç alınamadı. Ara verilen çalışmalar, günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başladı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Semih ŞAHİN

        2023-03-10 10:31:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa