Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 şahıs Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekiplerine yakalandı. Ekipler tarafından şahıslara idari para cezası uygulanırken 2 yaban tavşanı ve 1 tahtalıya el konuldu.

        Burdur Doğa ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri, gerçekleştirdikleri denetimlerde usulsüz avcılık yapan 4 şahsı yakaladı. Ekipler tarafından yapılan aramada avlanması yasak olan türleri izinsiz şekilde avladıkları tespit edilen şahıslara, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet ettikleri gerekçesiyle idari işlem uygulandı. Şahısların avladıkları 2 yaban tavşanı ve 1 tahtalıya da el konuldu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
        Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa