Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         BOLU´nunGöynükilçesinde, borçalacak nedeniyle çıkan tartışmada bacağından bıçaklanıp uçurumdan atılan Özgür Durmuş (42), AFAD ekiplerince kurtarıldı. Şüpheli M.F.B., jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

        Olay, saat 14.00 sıralarında Göynük´ün Hacı Abdi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Özgür Durmuş ile ilçede kahvehanede işleten M.F.B. arasında borçalacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı. İkili arasında kavgaya dönüşen olayın ardından M.F.B., Durmuş´u bacağından bıçaklayıp, uçurumdan attı. Durmuş´un eve gelmemesi üzerine endişelenen yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. 

        İhbar üzerine jandarma ve AFAD ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma kapsamında; Durmuş, yaralı olarak atıldığı uçurumdan AFAD ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu Durmuş, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. 

        Şüpheli M.F.B. ise jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa