Bitlis'te yoğun kar nedeniyle bazı yollar ağır vasıtalara kapatıldı
Bitlis'te yoğun kar nedeniyle bazı güzergahlar geçici olarak ağır vasıtaların geçişine kapatıldı.
Bitlis'te yoğun kar nedeniyle bazı güzergahlar geçici olarak ağır vasıtaların geçişine kapatıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, bölge ve il genelinde etkisini sürdüren yoğun kardan dolayı bazı tedbirler alındığı ifade edildi.
Bu kapsamda, Baykan-Bitlis, Muş-Bitlis, Ahlat-Tatvan ve Reşadiye-Tatvan kara yollarında tır ve kamyon gibi araçların trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Dolayısıyla tır ve kamyon türü ağır vasıta araçların yola çıkmamaları gerekmektedir. Seyir güvenliğinin tehlikeye düşmemesi ve yolların kapanmaması için sürücülerin zincirsiz yola çıkmamaları, kurallara riayet etmeleri ve dikkatli olmaları, vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları önemle duyurulur."
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bitlis
Nöbetçi Eczaneler