Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Otizm Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği üyeleri, Döküktaş köyünde ziyaret ettikleri otizmli çocuğa Türk bayrağı ve iletişim becerilerini destekleyici materyaller hediye etti.

        Bitlis Otizm Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği üyeleri, merkeze 85 kilometre uzaklıktaki Döküktaş köyünde yaşayan 10 yaşındaki otizmli çocuğu ziyaret etti.

        Aileyle görüşerek çocuğun Türk bayrağına olan sevgisini öğrenen dernek üyeleri, yolun bir kısmını yürüyerek ulaştıkları köyde çocuğa Türk bayrağı ve iletişim becerilerini destekleyici materyalleri hediye etti.

        Dernek Başkanı Ozan Sirek, otizmin bir eksiklik değil, farklılık olduğunu belirterek, "Toplumun her kesimini bu konuda farkındalığa davet ediyoruz. En büyük engel sevgisizliktir. Dernek olarak bölgedeki otizmli bireylere yönelik destek çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
        Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa