Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL’ün Yayladere ilçesine bağlı Çalıkağıl köyünde, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle devrilen elektrik direkleri jandarmaya ait helikopterle ulaştırılan ekiplerin çalışmasıyla onarıldı.

        Kentte önceki günlerde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, yaşamı olumsuz etkilemeye devam ederken, Yayladere ilçesine bağlı Çalıkağıl köyü, 2 elektrik direğinin devrilmesi sonucu elektriksiz kaldı. Yolların kapalı ve arazinin sarp olduğu bölgede karadan müdahale mümkün olmayınca çalışma havadan yapıldı. Bu kapsamda sabah saatlerinde Tunceli’den havalanan Jandarma helikopteriyle enerji şirketine bağlı 10 kişilik teknik ekip arıza noktasına ulaştırıldı. Dondurucu soğuk altında yürütülen çalışmalarla devrilen direkler onarılarak enerji nakil hattı yeniden devreye alındı ve köye elektrik verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
        Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa