Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Söğüt ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan 'Söğüt Dijital Tarih Müzesi Projesi' kapsamında ilk toplantı gerçekleştirildi.
        Söğüt ilçesinde, türbe alanı içerisinde bulunan ve önceki yıllarda Halime Hatun Mescidi olarak kullanılan yapının "Söğüt Dijital Tarih Müzesi" olarak düzenlenmesine yönelik proje çalışmaları başladı. Proje kapsamında düzenlenen ilk toplantıyla birlikte alanın yer teslimi firma yetkililerine yapıldı. Ferhat Durgut'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Kürşat Bozkurt da katıldı. Toplantıda proje sunumu yapılarak müzenin konsepti, dijital içerik planlaması ve uygulama süreci ele alındı.
        Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, "Söğüt'ün tarihi ve kültürel mirasını dijital teknolojilerle buluşturacak bu proje ile ilçemizin tarihini daha etkili şekilde anlatmayı ve turizm potansiyelimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
        Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa