Bilecik'te soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan iki domuzun sokaklarda gezindiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü civarındaki bir sitede oturan vatandaş dün akşam saatlerinde evinin önünden geçen iki domuz görünce o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Görüntülerde iki domuzun sitenin bulunduğu sokaktan geçerek şehir dışına doğru ilerleyerek gözden kayboldukları görülüyor.
Bilecik'te geçtiğimiz günlerde BilecikEskişehir karayolu Atatürk Ormanı civarında yola çıkarak yiyecek arayan iki ayı görüntülenmişti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bilecik
Nöbetçi Eczaneler