Başkan Subaşı'ndan +1 Mutluluk Kafe çalışanlarına özel ziyaret
Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, tüm çalışanların özel gereksinimli olan +1 Mutluluk Kafe'ye 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bir ziyaret gerçekleştirdi.
Bilecik Belediyesinin sosyal proje kapsamında hizmete açtığı +1 Mutluluk Kafe gerçekleştirilen etkinlikte özel bireyler ve aileleri ağırlandı. Kafede çalışan ve bu gün için özel olarak gelen özel bireylerle yakınan ilgilenen Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, engelli bireylerin yaşam imkanlarını iyileştirmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Başkan Subaşı, "Onların hayatını kolaylaştıracak, kendilerini daha güçlü ve güvende hissetmelerini sağlayacak çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bilecik
Nöbetçi Eczaneler