Bilecikli genç futbolcu Eskişehirspor'a transfer oldu
Bilecik'in Söğüt ilçesinde Söğütsporda yetişen genç futbolcu profesyonel futbola adım attı.
Söğüt' de yetişen 2006 doğumlu futbolcu Kaan Kahraman, profesyonel futbola adım atarak TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'a transfer oldu. Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Eskişehirspor yönetimini ilçede ağırlayarak Kahraman'ın transferini resmiyete kavuşturdu ve genç futbolcuyu yeni yolculuğuna uğurladı.
Başkan Durgut, "Son iki sezondur formamızı başarıyla terleten, karakteri ve yeteneğiyle kulübümüzde özel bir yer edinen Kaan Kahraman, profesyonel arenada başarılı olacak ve Söğüt'ümüzü en güzel şekilde temsil edecektir. Kaan'a emek veren tüm hocalarımıza, ailesine ve Eskişehirspor yönetimine teşekkür ederiz. Yolun açık olsun Kahraman! Her zaman gurur duyacağız" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bilecik
Nöbetçi Eczaneler