Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt Valiliği, il genelinde etkisini sürdüren kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 14 Ocak 2026 Çarşamba günü tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

        Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışıyla birlikte yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzlukların göz önünde bulundurulduğu belirtildi. Bu kapsamda il merkezi ve ilçelerdeki tüm resmî ve özel okulların yanı sıra kurslar, kreşler ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitimöğretime 1 gün süreyle ara verildiği ifade edildi.

        Açıklamada ayrıca kamu kurumlarında görev yapan hamile, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan personel ile çocuğu kreş veya anaokuluna devam eden kadın personelin, aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

        Bayburt Valiliği, vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
        Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa