Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt'un Taht köyünde köy halkının katılımıyla mukabele programı gerçekleştirildi. Cami İmam Hatibi Emrullah Sekmen tarafından mukabele okundu.

        Köy konağında okunan hatimlerin duasını, Bayburt İl Müftüsü Bayram Danacı yaptı. Yatsı namazının ardından gerçekleştirilen hatim duası sonrasında Danacı, köy sakinleriyle sohbet etti.

        Mukabele geleneğinin önemine değinen Müftü Danacı, bu geleneğin yaşatılmasında emeği geçen din görevlileri ve köy halkına teşekkürlerini sundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
        Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa