Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Bartın’da 2026 yılında yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin alan ve güzergâhları ile afiş ve pankart asılabilecek yerler belirlendi.

        2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında yapılan değerlendirme sonucu, Bartın Valiliği tarafından polis sorumluluk bölgesindeki miting, yürüyüş ve toplanma alanları açıklandı.

        Miting alanları Cumhuriyet Meydanı, Yalı Mevkii Meydanı ve Belediye Kapalı Otoparkı olarak belirlendi. Kapalı Otopark’ta pazar kurulan günlerde mitinge izin verilmeyeceği bildirildi. Toplanma alanları ise Kemer Meydanı ile Yukarı Çarşı Atatürk Anıtı oldu.

        Yürüyüşlerin Kemer Meydanı ve Yukarı Çarşı Atatürk Anıtı’ndan başlayarak Cumhuriyet Meydanı ve Yalı Mevkii Meydanı’nda sona ereceği, alternatif güzergâhların da belirlendiği açıklandı. Miting sonrası dağılma güzergâhları da valilik tarafından duyuruldu.

        Afiş ve pankartların; kamu binaları, ibadethaneler ve izinsiz özel alanlar dışında, belediyeye ait ilan ve reklam alanlarında asılabileceği belirtildi.

        Kozcağız beldesinde miting ve toplanma alanı Sahil Caddesi üzerindeki pazar yeri, Hasankadı beldesinde ise Cumhuriyet Meydanı olarak belirlendi. Her iki beldede yürüyüş ve dağılma güzergâhları da ayrıca açıklandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
        Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa