Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Barış Arduç'un kızıyla ilk Çeşme tatili - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Barış Arduç, Levent'te otomobiliyle trafikte seyir halindeyken görüntülendi.

          Basın mensuplarının röportaj talebini geri çevirmeyen oyuncu, "Arkadaşlar ile Mustafa Aksakallı’nın mekanındaydık. Şimdi de evime gidiyorum. Dizi-ev arası mekik dokuyorum. Gupse ve kızımız Jan Asya da gayet iyiler. Evde beni bekliyorlar" açıklamasında bulundu.

        • 2

          Muhabirlerin, "Ailece yaz tatili yapacak mısınız?" sorusuna da yanıt veren Arduç, "Bu yaz tatil yapacağız. Yine Çeşme’ye gideceğiz" dedi.

        • 3

          "TEK İLGİLENDİĞİM ŞEY KIZIM"

          Barış Arduç, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına, "Şu an herhangi bir proje yok. Zaten seçim sürecindeyiz. Biliyorsunuz bir kızım oldu. Tek ilgilendiğim şey kızım" ifadelerini kullanmıştı.

        • 4

          "EVLENDİKTEN SONRA HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ"

          Arduç, ayrıca daha önce, "Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok" şeklinde konuşmuştu.

        • 5

          ÇEŞME'DE NİKAH

          'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, 29 Temmuz 2020'de Çeşme'de nikah masasına oturmuştu.

        • 6

          BİR KIZLARI VAR

          Mutlu birliktelikleri süren Özay ve Arduç, geçtiğimiz yıl da kızlarını kucaklarına almıştı. Çerkes olan Gupse Özay, 9 Eylül'de dünyaya gelen kızına Jan Asya ismi vermişti.

          Jan, TDK'da "Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen..." anlamına geliyor.

        • 7

          Barış Arduç

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa