Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sene beşincisi düzenlenen Kyzikos Ultra Maratona 1025 sporcu katıldı.

        Balıkesir'in Erdek ilçesinin ev sahipliği yaptığı Kyzikos Ultra Maraton dört farklı parkurda 1025 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

        Sporcular farklı saatlerde 65K Suunto Sporterest Parkuru, 35K Arteka Parkuru, 20K Apostol Parkuru ise 5K Umut Pina Parkuru için Cumhuriyet Meydanı'ndan koşmaya başladı. Sporcular aynı zamanda bitiş noktası olan Cumhuriyet Meydanı'na dönerek tamamladı.

        Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, kurum müdürleri ile birlikte sporculara destek olmak için 5K Umut Pina Parkurunda yarıştı.

        Yarışların tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda parkurlarda dereceye giren sporculara yaşlarına ve cinsiyetlerine göre ödülleri verilerek 5. Kyzikos Ultra Maraton tamamlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa