İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında Elif Filiz il birincisi
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" sonuçlandı. Dursunbey Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Elif Filiz il birincisi oldu.
Balıkesir İl genelinde düzenlenen elemelerde, sergilediği performansla jürinin ve izleyenlerin büyük beğenisini kazanan Dursunbey Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Elif Filiz, ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
"Korkma, Gençliğin Ruhu Burada"
Bu yılki temasıyla gençliğin milli mücadele ruhuna sahip çıkmasını hedefleyen yarışmada, Öğrencinin İstiklal Marşı’nı okurken sergilediği vakur duruş ve duygulu hitabetleri, salonda duygusal anlar yaşattı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Balıkesir
Nöbetçi Eczaneler