Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polis ekipleri, Kuşadası Sahilinde drone ile yaya geçitlerinde trafik denetimi yaptı. Uygulama noktasında yaklaşık 2 saat süren denetimde drone kamarasına yansıyan görüntülerde kurallara uymadığı tespit edilen ve yayalara geçiş hakkı tanımayan 50 sürücüye cezai işlem yapıldı.

        Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Kuşadası'nda araç trafiğinin yoğun olduğu sahil bandı üzerindeki Atatürk Bulvarı’nda havadan görüntü sağlayan drone kullanarak denetim gerçekleştirdi. Ekiplerin, özellikle yaya geçitlerinde trafik ihlallerini önlemek amacıyla drone ile yaptığı denetimlerde trafik kurallarına uymadığı belirlenen ve kural ihlali yapan sürücüler havadan tek tek tespit edilerek uygulama noktasındaki ekiplere bildirildi.

        Termal görüntü alma özelliğinin yanı sıra olumsuz hava şartlarına da uyum sağlayan drone ile gerçekleştirilen kontrollerde yaya geçitlerinde yayalara geçiş hakkı vermeyen, emniyet kemeri takmayan, seyir halindeyken cep telefonu ile konuşan ve kırmızı ışık ihlali yapan sürücüler belirlendi ve uygulama noktasında durduruldu. Yaklaşık iki saat süren denetim sonucu, uygulama noktalarında drone ile hatalı görülen 50 sürücü hakkında işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa