Aydın'da sahte içki operasyonu: 1 gözaltı
AYDIN'ınBozdoğan ilçesinde kaçak ve sahte içki imalatına yönelik jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.
AYDIN’ınBozdoğan ilçesinde kaçak ve sahte içki imalatına yönelik jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak ve sahte alkol imal ve ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Bozdoğan ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kaçak ve sahte alkol üreterek piyasaya sürdüğü tespit edilen N.T. (57) isimli şüphelinin ikametinde yapılan aramada, 45 litre şömine yakıtı adı altında etil alkol, 100 litre el yapımı sahte bira, 40 litre el yapımı sahte rakı, 50 litre el yapımı sahte şarap ele geçirildi. Aramalarda ayrıca 27 alkol aroma kiti, 5 alkol damıtma sistemi, 2 alkol şişesi kapak kapatma aparatı ile 1 damıtma aparatı da bulundu. Gözaltına alınan N.T., hakkında adli işlem başlatılırken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Aydın
Nöbetçi Eczaneler