Kuşadası Belediye Meclisi yılın son toplantısını yaptı
Kuşadası Belediye Meclisi, 2025 yılının son toplantısını yaptı. Toplantıda, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına yönelik yapılan sosyal yardımların 2026’ta da devam ettirilmesi kararlaştırıldı.
Kuşadası Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yönetiminde yapıldı. Toplantıda, müdürlüklerden gelen ve komisyonlara havale edilen gündem maddeleri ele alındı. Bu kapsamda meclis, sosyal belediyecilik alanında yürüttüğü çalışmalarla Türkiye’ye örnek olan Kuşadası Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklarına 2026 yılında da süt ve beslenme çantası desteği ile nakdi yardımların devam ettirilmesine karar verdi. Ayrıca Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni bebek sahibi olan ailelerin sevincine ortak olmak amacıyla gerçekleştiren ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleri de yeni yılda sürecek.
Toplantıda meclis üyeliğinden istifa eden İYİ Partili Meclis Üyesi Yaser Doğan’ın yerine İmar Komisyonu’na CHP’li Meclis Üyeleri Seyfi Seyhan Suvari, Tibet Özer ve Tahsin Barış Çınar’ın önergesiyle de oy çokluğuyla İYİ Parti’den Volkan Gerçek seçildi.
Öte yandan meclis toplantısında, Kuşadası Belediyesi tarafından kentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin 312 yaş arasındaki çocuklarına ücretsiz yeni giysiler sağlayacak olan ‘Ada Kıyafet Evi’nde de ilk etapta 172 çocuğun giydirileceği açıklandı. Ada Kıyafet Evi’nin açılmasına katkı sunan bağışçılara teşekkür eden Başkan Ömer Günel, "Türkiye’de benzeri olmayan bir projeyi yaşama geçirdiğimiz için çok mutluyum" diye konuştu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Aydın
Nöbetçi Eczaneler