Aydın'da maki yangını (2)
KONTROLALTINA ALINDIAydın'ın Didim ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde çıkan maki yangını, havadan ve karadan müdahaleyle 6 saat sonra saat 17.
KONTROLALTINA ALINDI
Aydın'ın Didim ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde çıkan maki yangını, havadan ve karadan müdahaleyle 6 saat sonra saat 17.00 sıralarında kontrol altına alındı. 3 söndürme uçağı, 4 helikopter, 11 arazöz ve çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında ilk belirlemelere göre 20 hektar alan zarar gördü. Soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Mert CONA/AYDIN,
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Aydın
Nöbetçi Eczaneler