Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
  • Bu hafta genel olarak iş alanlarınızda patronlarınızdan ve üstlerinizden göreceğiniz destek kafanızdaki planların hızlanmasına neden olacak. Enerjiniz tam olabilir, fikirlerinizi ortalığa dökmek için sabırsız olabilirsiniz ama hala harekete geçmek için doğru bir zaman değil.  

    Cuma günü enerji alanlarınız değişiyor. Mars boğa burcuna geçecek ve 2 ay boyunca sizin para evinizde hareket edecek. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı temsil eder.Yani yaklaşık 2 ay boyunca paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak.

  • Mars harcatmayı sevdiğinden yine parayle ilgili mücadeleleriniz artsa bile, özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda artacak. O yüzden ayağınızı yorganınıza göre uzatmaya önem verin ve parasal konularda ortaya çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olun.

    Pazar günü, duyacağınız ve alacağınız haberler, hemen moralinizi aşağıya çekebilir. Bazı işlerinizde sorunlar yaşamaya meyilli olabilirsiniz.

  • Boğa Burcu:

    Haftanız parasal konularla başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Sabah saatlerinde maddi konular daha fazla ön planda olurken, öğleden sonra iletişiminiz giderek artmaya başlayacak. Birkaç gün boyunca yakın çevrenizdeki insanlara karşı anaç ve düşünceli tavırlarla hareket edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla bazı fikirlerinizin uyuştuğunu görebilir, Salı günü organizasyona dayalı işlerde kendinizi fikirlerinizle ortaya koyabilirsiniz.

  • Bu haftanın genelinde grupsal işlerinizdeki düşünceleriniz ve fikirleriniz geleceğinize etki eden işlerde devreye girebilir. Düşüncelerinizin insanları etkilediğini farkedecek, bu yönünüzü ön plana çıkartacaksınız. Dış ortamlardan alacağınız güçlü desteklerle, organizasyona veya gruplara dayalı işlerinizde başarı sizin olabilir. Geleceğe odaklı her tür işte etkili ve kalıcı sonuçlara varabilirsiniz.

    Cuma günü Mars boğa burcuna geçecek ve 2 ay boyunca sizin kişisel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı temsil eder.Yani 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, mücadeleleriniz artacak.  

  • Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Mars boğa burcunda düşük ve zararlı bir yerleşimde olduğundan yine hayatınızla ilgili konularda bazı zorlanmalarınız kaçınılmaz olabilir.

    Pazar günü, ortaklaşa paraya dayalı işlerinizde veya alacağınız bir para konusunda moralinizi çabuk bozabilirsiniz. Siz kendi planlarınıza, yapacaklarınıza odaklanın ve ne gelirse gelsin esnek olmaya çalışın.  

  • İkizler Burcu:

    Haftanız kişisle isteklerinizle şekillenebilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu haftabaşı oldukça keyifli ve iyimser duygularla başlayacak olan gününüz öğleden sonra yerini daha somut ve maddi konulara bırakabilir. Birkaç gün boyunca parasal işlerinize odaklanabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli fikirlere ve konuşmalara Salı günü açık olacaksınız. Sorunlarınıza çözü üretebilir, işinizde kendinizi gösterebilirsiniz.

    Bu hafta kafanız ve bilinçaltınız bir çok şeyle dolu olabilir. İnsanlardan destek alacağınız bu dönem maddi olarak kazandığınız müddetçe iş hayatınızda yeni işlerin sorumluluğu altına girmekten korkmayacaksınız. İş alanlarınızda giriştiğiniz işlerinizin karşılığını alacaksınız. Kalıcı ve somut adımlarla ilerlemek sizin için önemli olacak. Göreceğiniz destekler sizi sevindirebilir.  

  • Cuma günü Mars boğa burcuna geçecek ve 2 ay boyunca sizin kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı temsil eder.Yani 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadelelerinizde zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin.

  • Marsın buradaki hareketi düşmanlarınıza karşı hareket hakkını kolaylaştıracağından, beklenmedik etkilere ve saldırılara hazırlıklı olun. Özellikle aşk hayatınızda kendi kuyunuzu kazmayın ve sırlarınızı herkesle paylaşmayın. Bir de başkalarına yardım edeceğim derken, kendinizi feda edeceğiniz ortamlarda bulma ihtimaliniz yüksek olabilir. İnatçılıktan uzak durmanız gereken bir dönem içinde olacaksınız.

     

    Pazar günü, ortaklaşa yürütülen işlerinizde ve özel hayatınızda bazı sorunlar ve problemler su üstüne çıkabilir. Bir iş görüşmeniz, anlaşmanız veya ilişki kararınızda bozulmalar oluşabilir. İç sesiniz size iş alanlarınızda doğru yolu gösterebilir.  

  • Yengeç Burcu:

    Bu haftabaşı duygusal alanlarda isteksiz ve biraz nostaljik olabilirsiniz. Sabah saatlerinde iş ve hizmet alanlarınızda bazı zorlanmalar olsa bile, bu etkiler öğleden sonra yerini aktif ve sizi harekete geçiren konulara bırakacak. Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Sizi daha az tanıyan insanlarla Salı günü fikir alışverişine girmek, konuşma ve görüşmeler içine girmek önem kazanabilir. Fikirlerinizi insanlara yaymak isteyebilirsiniz.

  • Bu hafta genel olarak uzun zamandır kafanızda oluşturduğunuz şeyleri yapmak arzusundasınız. Özellikle ortaklaşa yapılacak işlerde partnerinizin gücünü üzerinizde hissedeceksiniz, bu da sizi ayrıca mutlu edecek. Ayrıca ortaklaşa işlerinizde beraber iş yaptığınız insanlardan yardım ve destek sağlayacaksınız. Hayatı ciddiye almak bir çok konuda işinize yarayabilir. Kendinizi geliştireceğiniz ve öğrenmekten keyif alacağınız bir dönem.

  • Cuma günü Mars boğa burcuna geçecek ve 2 ay boyunca sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızda hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı temsil eder.Yani 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde yardım isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin istekleri için koşturmalarınız artabilir. 

  • Kavgadan ve tartışmalardan hoşlanmayacaksınız ama inatçı ve temkinli koşulları tercih edebilirsiniz. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir. Tek başınıza hareket etmektense, grupsal hareketler daha fazla işinize yarayabilir. Bu dönem tembelliği ve durağanlığı geride bırakarak bu ortamlardan fayda ve yarar sağlamanız mümkün.

    Pazar günü, iş hayatınızdaki sorumluluklarınız hayata dair geniş bakış açınızı bir parçada olsa sınırlayabilir. Bazı sorunlara özellikle seyahat, eğitim ve hukuk alanlarınızda hazırlıklı olun.

  • Aslan Burcu:

    Oldukça hareketli ve yoğun olan hayatınız bu haftabaşı öğleden sonra yerini biraz sakinliğe ve dinginliğe bırakacak sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Biraz dinlenmeye ve yaptıklarınızı gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Salı günü ortak parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal işlerinizi bir düzene oturtmak isteyebilirsiniz.

  • Bu hafta genel olarak etrafınıza karşı tutkularınızla hareket edeceksiniz. Aniden ortaya çıkması muhtemel bir seyahat konuşması sizi yerinizden oynatabilir. Ev ve aile hayatınıza dayalı sorumluluklarınız için parasal konularda güzel destekler sağlayacaksınız. İş alanlarınızda da kaynaklarınızı kullanmak ve geliştirmek için güzel bir hafta olabilir.  

    Cuma günü Mars boğa burcuna geçiyor ve 2 ay boyunca sizin iş ve kariyer alanınızda hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı temsil eder.Yani 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. 

  • Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız.Yine de mars mücadeleyi ve rekabeti sevdiğinden ama boğa burcunda etkisi negatif olduğundan, patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin. Sinirli tavırlardan, inatçılıktan, tembellikten ve içsel streslerden uzak durun.

    Pazar günü, aşk hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalar, ifadeler, ilişkinizde sorunlar yaşatabilir. Yine çocuklarınız için üstlendiğiniz sorumluluklar parasal konularda hayata ciddi ve olumsuz bakmanıza neden olabilir.

  • Başak Burcu:

    İş ve kariyer konularınız aktif olarak haftanıza başlayacaksınız ama öğleden sonra sosyal ortamlarınız ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devreye girmeye başlayacak sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Geleceğinize dair planlarınız önem kazanıyor. Salı günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşmalarınızı arttıracaksınız. Birbirinizle iletişiminiz kuvvetli olabilir. Ortaklaşa işlerinizde çözüme yönelik adımlarınız olabilir.

  • Bu hafta sevdiğiniz insanla gelecek planlarınızda hayat sizi destekliyor. Beraber gezmek hoşunuza gidebilir. Yapılacak her tür ortak işte kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın her konuda sizi desteklemesi söz konusu.   

  • Cuma günü Mars boğa burcuna geçiyor ve 2 ay boyunca sizin yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarınızda hareket edecek. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı temsil eder. Yani 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve yukarıda saydığım alanlarda artış görülebilir.

  • Yine bu dönem uzak yolculuk ve seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz olabilir. Bu döneme denk gelen bir hukuki davanız varsa işin peşini bırakmayabilirsiniz. Yine de bu alanlarda ilişkilerinizi sağlam tutun, inatçılık ve fikri sabitlikten uzak durun. Pazar günü, özel hayatınızda bazı sorumluluklarınız size ağır gelebilir ve sevdiğiniz insanla olan konuşmalarınızda kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz.

  • Terazi Burcu:

    Bu haftabaşı rahat enerjilerle başlayacağınız gününüz, öğleden sonra yerini iş koşturmalarınıza ve yoğunluklarına bırakabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Çevrenizden alacağınız destekle bu haftabaşı bir çok işinizi rahat halledeceksiniz. İş ve hizmet hayatınızda bu Salı önemli görüşmeler altında olacaksınız. Bir iş konuşması veya görüşmesi olabilir. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminizi arttırabilir, sağlığınızı gözden geçirebilirsiniz.

  • Bu hafta azıcık bir değişimle karşınıza çıkacak olan fırsatları daha iyi birşekilde değerlendirebilecek ve kendinizi bir üst seviyeye taşıyacaksınız. Biraz sağlığınıza çeki düzen verin ve kendinize yatırım yapın. İş alanlarınızda parasal bağlantılarınızı tamamlamak ve kurmak için uygun bir gün olacak. Davranışlarınızın gücü, herkesin sizi tercih etmesine neden olabilir.  

  • Cuma günü Mars boğa burcuna geçecek ve 2 ay boyunca sizin ortaklaşa giderler ve gelirler evinizde hareket etmeye başlayacak. 2 ay boyunca banka, ödeme, kredi, faiz, nafaka, prim, miras ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Her tür tehlikeli yer ve aktivitelerden uzak durmalı, mümkünse bu ay ameliyatlardan kaçınmalısınız.

  • Bilinmeyen ruhani konular bu dönem daha fazla dikkatinizi çekecek. Ayrıca sekse ve karşı tarafa düşkünlüğünüz yine bu dönem içinde artış gösterebilir. Yalnız mars boğa burcunda zararlı bir yerleşim olduğundan yukarıda saydığım alanlarda dikkatli adımlar atmanız gerekecek.

  • Pazar günü, iş alanlarınızdaki olumsuz bakış açısı, yakın çevre ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Duyacaklarınız moralinizi aşağıya çekmesin.Sosyal çevrenizdeki güzel gelişmelere odaklanarak, olumsuzlukları rahat atlatabilirsiniz.  

  • Akrep Burcu:

    Para konularına, ödemeler veya banka işlerinize odaklı olarak başlayacak olan haftanız, öğleden sonra yerini uzak akrabalarınızdan alacağınız güzel gelişmelere bırakabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Dış ortamlarda bulunmak daha çok gelişiminize yarayacak işlerin peşinden koşacaksınız. Salı günü aşk hayatınızda bazı konuları konuşmak isteyebilirsiniz. Sıkıntıları çözüme ulaştırmak için bugünden faydalanın. Sanatsal işlerinizde önemli konuşmalar karşınıza gelebilir.

  • Bu hafta aşk ve eğlence hayatınızda kendinizi geliştirirken, sevdiğiniz insanın sizin hayatınıza kattığı anlamı ve değeri daha iyi anlayacaksınız. Yaratıcılık gerektiren alanlar, sanatsal işlerinizde hareketlenmeler devrede. Yine aşk hayatınızda önemli etkileşimler altında olacaksınız. Yakın çevrenizden alacağınız destekler iş alanlarınızda işinize yarayabilir.  

  • Cuma günü Mars boğa burcuna geçiyor ve 2 ay boyunca sizin evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık evinizde dolaşmaya başlayacak. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Yalnız mars savaşçı ve mücadeleci bir gezegen olduğundan, sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir.

  • Bu 2 ay boyunca vaktinizi ve enerjinizi karşı taraf için harcamayı tercih edeceksiniz ki bu da sizin moralinizi ve sinirlerinizi çabuk yıpratabilir. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak. Mars boğa burcunda doğru bir yerleşim olmadığından bu alanlarda zorlanmalarınız artabilir.

    Pazar günü, aşk, çocuk veya eğlenceye dayalı harcamalarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Aşk hayatınızda bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyillisiniz.

  • Yay Burcu:

    Özel ilişkilerinize dayalı konularla haftanız başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Karşı tarafa bağlı olarak başlayan gününüz, öğleden sonra yerini ortaklaşa para konularına bırakacak. Banka, ödemeler gibi konular gündeminizde olabilir. Duygularınızı paylaşmaktan hoşlanmayacaksınız.

     

    Salı günü aile büyüklerinizle veya kendi ailenizden insanlarla olan konuşmalarınız artabilir. Evinizle ilgili önemli meselelerde sonuca varmak ve çözüm üretmek esas olabilir.

  • Bu aralar bir aktiviteden diğerine koşturuyor olabilirsiniz, içinizdeki sıkılganlığı atlatmanın yolu buymuş gibi hissediyorsunuz ama içinizdeki bu kıpır kıpırlık sizi hareketlendirecek farklı bir dönemin habercisi. Bu hafta, gayrimenkul veya aile hayatınıza yönelik adımlarınızda kendinizi etkili ve güçlü hissedebilirsiniz. Maddi konularda destekleneceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan güzel haberler ve söylemler alabilirsiniz.

  • Cuma günü Mars boğa burcuna geçecek ve 2 ay boyunca sizin iş, hizmet ve sağlık evinizde hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı, seks dürtülerimizi temsil eder.Yani 2 ay boyunca çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız.

  • Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir. Mars bu burçta biraz tembelliği öne çıkaracağından hareketsizlik, ısrar ve inatçılık hastalıklara davetiye çıkarabilir.

    Pazar günü, aile hayatınızdaki bazı konuşmalar sizi aşağıya çekebilir. Negatif ve eleştirel düşüncelerden uzak durun. İş hayatınıza kendinizi daha çok vererek bu sorunları aşmanız mümkün.  

  • Oğlak Burcu:

    Bu haftabaşı yapmanız gerekenler ve günlük koşturmacalarınız öğlen vakitlerine kadar etkili olacak sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar. Öğleden sonraysa, özel hayatınız veya ortaklı çalışmalarınız devreye girebilir. Birkaç gün boyunca bu alanlarınıza kanalize olacaksınız. Salı günü iletişimsel işlerinizde fikirlerinizi ortaya dökebilirsiniz. Yakın çevrenizin sorunlarına çözümsel yaklaşımlarınız olabilir.

  • Bu hafta konuşurken veya yazarken oldukça yaratıcı etkileriniz var ve konsantrasyonunuz sağlam olacak. Maddi kazançlarınız, işlerinizin karşılığını görmek bu aralar yüzünüzü güldürebilir. Geleceğinize yönelik önemli işlerinizde yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız destekle, kalıcı işlere imza atabilirsiniz.

  • Cuma günü Mars boğa burcuna geçecek ve 2 ay boyunca sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı, seks dürtülerimizi temsil eder.Yani 2 ay boyunca aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. 

  • Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sanatsal faaliyetler, hobiler alanında yaratıcılık yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.Yine bu 2 ayboyunca aşk hayatınızda hareketlenmeler görülecek. Sevdiğiniz insanla ufak tefek sürtüşmelere açık olmalısınız.  

    Pazar günü, hayata bu kadar dar açıdan bakmamaya çalışın ve size keyif verecek güzel oluşumlara odaklanın. Yakın çevrenizdeki insanlara negatifliğinizi bulaştırmayın, işlerinizde kolay hata bulmaya açık olacaksınız.

  • Kova Burcu:

    Bu haftabaşı keyifli etkilerle haftanız başlarken, öğleden sonra tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz önem kazanmaya başlayabilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız ve kendinizi çalışırken verimli hissedeceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz.

    Salı günü parasal işlerinizde önemli konuşmalarınız oluşabilir. Ticari oluşumlarınız hızlanırken, para konuşmalarınız artacak. Becerili yapınızı işlerinizde ortaya koyacaksınız.

  • Bu hafta genel olarak çevrenizdeki insanlara karşı sabırsız ve sıkılgan tavırlarınızı kontrol etmelisiniz zira bu aralar aradığınız huzuru onların yanında da bulmakta zorlanıyorsunuz. Gelecek girişimlerinizi gözden geçirin ve hatalarınızı farkedin. Kariyer ve iş hayatınızda görünmeyen güçlerin, insanların desteğini üzerinizde hissedecek ve parasal konularda olumlu etkiler altında olacaksınız.  

  • Cuma günü Mars boğa burcuna geçecek ve 2 ay boyunca sizin ev ve aile evinizde dolaşmaya başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı, seks dürtülerimizi temsil eder. 2 ay boyunca aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız.

  • Yalnız mars savaşçı ve mücadeleci bir gezegen olduğundan, sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir, yine bu dönem içerisinde evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz. Ev ve aile hayatınızda inatçı ve fikri sabit yanlarınız sizi ve sevdiklerinizi yorabilir. Bencilliğinizi kontrol etmeniz gerekecek.

    Pazar günü, sosyal alanlarınızdan alacağınız haberler bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir, özellikle birden fazla uğraştığınız işlerinizde bakış açınızı daraltmamaya özen gösterin.

  • Balık Burcu:

    Bu haftabaşı evinizle ve ailenize yönelik uğraşılarınız yerini özel hayatınıza, uğraşılarınıza ve eğlenceli ortamlara bırakabilir sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Flört ettiğiniz birisi varsa, iletişiminiz heyecan verici ve eksantrik olabilir. Salı günü kendi hayatınızdaki konuları, fikirleri insanlarla paylaşma arzusu duyabilirsiniz. Önemli fikir birlikleri içine girebilirsiniz.

  • Bu hafta sosyal çevrenizdeki güçlü insanlar, kararlarınız ve fikirlerinize önem verecekler. İş yaptığınız insanların hayatınızla ilgili konularda sizi desteklediğine şahit olacaksınız. Arkadaşlarınız ve çevrenizden alacağınız destekle şansınız yüksek olacak. Hayatınızda istediğiniz yönde önemli değişimler oluşabilir.

  • Cuma günü Mars boğa burcuna geçiyor ve 2 ay boyunca sizin yakın çevre ve iletişim evinizde hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı, seks dürtülerimizi temsil eder.Yani 2 ay boyunca iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. 

  • Bu ev aynı zamanda sizin kısa yolculuklar eviniz olduğundan, bu 2 ay boyunca araba kullanırken veya yolculuk yaparken dalgınlığa ve kafa karışıklığına karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde baskıcı ve inatçı tavırlardan kaçınmanız lehinize olacak.

  • Pazar günü, toplum içi sorumluluklarınız, iş alanlarınızda bazı konuları negatif algılamanıza neden olabilir ya da iş sorumluluklarınız sizi size keyif veren birçok konu ve hobiden uzak tutabilir. Herşeyi gözünüzde büyütmeyin.

Sayfa Yükleniyor..