Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
  • Koç Burcu:

    Haftanıza dış ortamlara bağlı önemli işlerinizle başlayabilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Sizi harekete geçirecek insanlarla bir araya gelecek, önemli adımlarınızı tek başınıza değil, başka insanlardan alacağınız desteklerle uygulayacaksınız. Bu hafta fikir ve düşünceleriniz daha fazla ön planda. Salı günü sosyal ortamlarınızda farklı ve değişik konuların, konuşma ve görüşmelerin üzerine eğilebilir, iş hayatınızda ortaklaşa adımlar atmak isteyebilirsiniz.

  • Çarşamba günü dikkatli olmalısınız. Bir kaç gün boyunca iş hayatınızdaki baskıların, hareket alanlarınızı kısıtlaması üzerinizde baskı oluşturabilir. Girişimleriniz komusunda iş alanlarınızda bazı mücadelelere açık olacaksınız.

    Salı ve Perşembe günlerini iş hayatınızda etkin bir şekilde kullanmaya çalışın. Bu tarihlerde atılacak adımlar her yönden sizi ve düşündüklerinizi destekleyecek.  

  • Vakit kaybetmeden bu zaman aralıklarını iyi bir şekilde kullanın zira 26 Şubat Pazar günü oluşan Güneş tutulması beklenmedik konu ve olayları tetikleyebilir, bu tarihten sonraki süreçte çok önemli girişimlerden kaçınmalısınız. Artık planlarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Değişik ve farklı fırsatlar çevrenizden gelse bile hemen harekete geçmeden önce etraflıca araştırmalarınızı yapın. 

  • Boğa Burcu:

    Haftanız ortaklaşa parasal işleriniz ve bu işlerinizde üzerinize düşen sorumluluklarla başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Sezgileriniz iyi çalışacak ve iş hayatınızda size bu haftabaşı yol gösterecek. Geri plandan her işinizi rahat yürütebilirsiniz. Bu hafta kariyer ve iş hayatınızda fikirsel olarak güzel adımlar söz konusu.

     

  • Kariyer hayatınızda ve iş alanlarınızda Salı ve Perşembe günleri çok özel ve fırsatlı teklifler karşınıza gelebilir. Bu fırsatları etkili bir şekilde kullanmaya çalışın. Değişik ve farklı yaklaşımlar iş hayatınızda öne çıkmanızı sağlarken, yaptıklarınızdan alacağınız keyif sizi yukarılara taşıyacak.

    Çarşamba günü, beklenmedik olaylarla dış ortamlarda bazı sıkıntılar ve engellenmeler oluşabilir. Bunun sonucunda vereceğiniz tepkiler isyankar etkiler olacak. Tanımadığınız insanlarla girişeceğiniz güç çekişmelerine dikkat edin, tehlikeli durumlardan uzak durun.

     

  • 26 Şubat Pazar günü oluşan Parçalı Güneş tutulması, sizin sosyal çevrenizde beklediğinizden daha çabuk bir hareketlenmeye sebep olabilir. Sürpriz gelişmelere açık olmalısınız. Birazcık daha sosyal ilişkilerinizden istifade etmelisiniz, yararlanmalısınız. Yine bu süreçte kariyerinizde yardımı dokunacak insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Gruplara, organizasyonlara, davetlere yönelik bir işle uğraşıyorsanız, bu süreçte bu işlerle ilgili konuşma ve görüşmelerin arttığına şahit olabilirsiniz.  

  • İkizler Burcu:

    Özel ilişkileriniz veya ortaklı işlerinizde bu haftabaşı önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. İş ve kariyer hayatınızda bu hafta önemli adımlarınız olabilir, kendinizi geliştireceğiniz alanlarda şanslısınız. Hem eğitimsel konularda, hem dış ticarete, seyahate dayalı işlerinizde farklı destekler, sıradışı gelişmeler Salı günü sizi mutlu edebilir.

  • Medyada çalışıyorsanız, sanata dayalı bir işiniz varsa hayat size göz kırpacak, önemli bir teklif karşınıza gelebilir. Yine özel hayatınızda da güzel konuşmalarınız olabilir. Özellikle Perşembe günü özel ilişkilerinizde konuşmalarınızı kalıcı noktalara taşıyabilirsiniz.

    Çarşamba günü, sosyal ortamlarınızda parasal işlerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Girişimlerinizin parasal konular yüzünden engellenmesine ve sosyal ortamlarda vereceğiniz tepkilere dikkat edin.

     

  • Pazar günü oluşan Güneş tutulmasından alacağınız etkiyle kariyer ve iş konularınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Bu Tutulmada iş ve kariyer hayatınızda beklenmedik hareketlenmelere açıksınız. Sürpriz gelişmeler, beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. İş hayatınızda oldukça hareketli bir döneme giriyorsunuz. Bir yandan sahip olduğunuz esnekliği sürpriz gelişmeler karşısında iyi kullanmanız gerekecek, bir yandan da sorumluluklarınızın daha fazla ağırlaştığını göreceksiniz. Çalışmayanlar, ailevi konu ve olayların daha fazla gündeme geldiğine şahit olabilirler. Babanızın veya annenizin hayatında önemli değişimler, gelişmeler söz konusu olabilir.

  • Yengeç Burcu:

    İşinizle ilgili konularda bu haftabaşı yapılması gerekenler duygusal olarak sizi zorlayabilir sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Önemli işleriniz, görüşmeleriniz varsa olumlu etkiler altındasınız. Hayata iyimser ve geniş açıdan bakmanız sizi birçok zorluktan koruyabilir.

     

    Maddi konularda güzel sonuçlar altındasınız. Salı günü maddi anlamda çok fazla bağımsız hareket edemeyeceksiniz ama bir yandan da karşılaşacağınız olaylar sizin güzel ilişkiler kurmanıza neden olacak. İş alanlarınızda farklı parasal destekler içine girebilirsiniz. Parasal paylaşımlar, malların, mülklerin paylaşılması gibi etkiler, gündemde olabilir.

  • Çarşamba günü, iş alanlarınızda özellikle ortaklaşa iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Aktif enerjinizle size karşı koyan veya duranlara karşı öfke dolu olabilirsiniz. Yine özel hayatınızda özellikle toplum önünde bazı sürtüşmeler ve zorlanmalarınız oluşabilir, bu etkiye dikkat edin.

  • 26 Şubat Pazar günü Balık burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmada, eğitim, iletişim, faaliyetleriniz fazlasıyla hızlanabilir. Dış seyahatler, yabancılarla yapılacak işler gündeme geliyor. Aynı zamanda iletişim, ulaştırma, pazarlama, taşımacılık, medya, bilişim gibi sektörlerinden birinde bir işle uğraşıyorsanız önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Sorumlulukların sizi çok fazla yıpratmayacağı, rahat ve hareketli bir dönem içinde olacaksınız. Yeni fikirlere ve planlara ihtiyacınız olduğunu aklınızdan çıkarmadan ilerlemekte fayda var.  

  • Aslan Burcu:

    Haftanız eğlenceli, keyifli etkilerle başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Çocuğunuz varsa onun sorumlulukları öğleden sonra sizi meşgul edebilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bazı konuşmalar ve planlar keyfinizi daha da arttırabilir.

     

  • Bu hafta çevrenizle yapacağınız güzel planları özel ilişkilerinizde de yaşayacaksınız. Salı günü, sosyal ve paylaşımcı yönlerinizi, dış ortamlara bağlı işlerinizde gösterebilirsiniz. İletişimsel konularda güzel destekleriniz var. Ayrıca sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar yüzünüzü güldürebilir. Perşembe günü özel ilişkilerinizde sorumlulukla hareket edecek, sevdiğiniz kişiyle beraber alacağınız kararları kalıcı bir şekilde hayatınıza geçireceksiniz.

    Çarşamba günü, seyahat, eğitim veya iş alanlarınızda bazı engeller ve sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Oluşan olaylar karşısında anlayışla davranmayı ihmal etmeyin zira çabuk tepki vermeye, kolay öfkelenmeye meyilli olacaksınız.

  • 26 Şubat Pazar günü oluşan Tam Güneş Tutulması, sizin ortaklaşa parasal alanlarınızı etkiliyor. Ortaklaşa işlerinizde hızlı ve sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Başkalarının parasal durumundaki değişimler sizin üzerinizde önemli etkiler yaratabilir. Yine bu süreçte kredi, borç almak ya da başkalarını da bağlayan girişimlerde bulunmak arzusundaysanız bir anlamda hedefe iyi odaklanmalısınız. 

  • Aksi halde karşınıza değişik, beklenmedik sorunlar çıkma ihtimali oluşabilir. Çok iyi bilmediğiniz alanlarda risk almamaya, boyunuzu geçen sularda yüzmemeye özen göstermelisiniz. Aynı gün itibarıyla çok önemli fırsatlar da karşınıza gelebilir. Birden fazla seçenekler, iş hayatınızdaki hızlı gelişmeler karşınızda.

  • Başak Burcu:

    Bu hafta ailevi konular ve bu alanlarda üstleneceğiniz sorumluluklarla başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Parasal olarak aile hayatınıza yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Yine de kendinizi birçok konuda şanslı hissedeceksiniz.

    Bu hafta Salı ve Perşembe günleri karşınıza çok güzel teklifler gelebilir. Bir iş teklifi alabilir veya işinizde güzel bir sonuçla karşılaşabilirsiniz. Salı günü, beraber iş yaptığınız insanlarla ortak parasal konularda farklı ve değişik alternatiflerle karşılaşmanız mümkün. İş hayatınız için yaratacağınız parasal fonların üzerine eğilebilirsiniz. Parasal konularda güzel teklifler ayağınıza gelebilir. Perşembe günü aile hayatınız için yapmanız gereken işlerinizi bir düzene sokabilir, sağlam fikirlerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

  • Çarşamba günü, ortaklaşa para alanlarınızda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Para harcamalarınıza bu dönem dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanın para hayatında da bazı zorlanmalar oluşabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız bir borcun veya kredinin altına girecekseniz bu tarihte dikkatli olun.

  • 26 şubat Pazar günü oluşan Güneş tutulması, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Ortaklaşa işlerde, özel ilişkilerinizde hızlı ve sürpriz gelişmeler bu tutulmayla beraber ön plana çıkacak. Karşılıklı ilişkiler önem kazanıyor. Yeni ilişkiler, ortaklıklar, iş konularında anlaşmalar gündeme gelebilir. Yine yeni fikirlere açık olmak, daha geniş alana yayılabilme imkanı da bu tutulmayla önemli olabilir. Başarıyı yakalamak için iyi ilişkiler içinde olmalı ve ilişkilerinizde bir denge tutturmanız gerektiğinin farkına varmalısınız. Bu süreçte sevdiğiniz insana karşı çok fedakar davranışlarınız ön plana çıkabilir. Onun da bir şekilde hayatını size göre fedakarca yönlendirdiğini görebilirsiniz. Evlilik, söz, nişan, taşınma söz konusu olabilir. Ortaklaşa işlerde de beklenmedik gelişmelere açık olacaksınız.  

  • Terazi Burcu:

    İletişim işlerinizde ve kısa vadeli yakın çevre planlarınızda bu hafta etkili davranabilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Eğitime dayalı işlerinizde ve özel yaşantınızda işlerin daha hızlı ve rahat aktığını görebilirsiniz.

    Salı günü özel hayatınızda çok özel bir teklifle turnayı gözünden vuracaksınız. İş, güç umrunuzda olmayabilir. Uzun zamandır beklediğiniz çok özel bir aşkın sesleri gümbür gümbür geliyor sevgili teraziler. Uzun zamandır bir ilişkiniz varsa sevdiğinizle ilişkinizi tazeleyebilirsiniz. Farklı, değişik olan herşeye bu hafta yer açmalısınız.

  • Çarşamba günü, aile hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Birbiriniz üzerine uygulayacağınız güç veya baskılar ilişkinizi zedeleyebilir. Ya da sevdiğiniz insanın ailenizle bazı sorunları ve mücadeleleri devrede olabilir. Aile büyükleriniz arasındaki çekişmelere de şahit olabilirsiniz. Tam da herşey doğru gidiyor aşkta herşey tamam derken ortaya çıkacak olan bu etkiye dikkat edin.

  • 26 Şubat Pazar günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İşte bu tarihten sonra işinizle ilgili konularda beklenmedik konu ve olaylara, sürpriz gelişmelere gebesiniz. Belki uzun zamandır işinizden memnun değildiniz ama değiştirmek konusunda da harekete geçmediniz, işte şimdi bu tutulmayla işinizi değiştirmeniz gereken koşullar karşınıza gelebilir. Başka bir projeye dahil de olabilirsiniz. Kendinizi işinizde sorgulayacaksınız. Günlük hayatınızın akışında da değişimler oluşabilir.

  • Akrep Burcu:

    Haftanız parasal etkiler, kendinizi güvene alma ihtiyacınızla başlayabilirsevgili Akrep ve yükselen Akrepler. İş ve hizmet alanlarınızda beklenmedik yerlerden göreceğiniz duygusal desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

    Bu hafta çok güzel sonuçlar karşınıza gelebilir. Aile hayatınızda da mutluluğu, şansı ve keyfi tadacağınız zamanlar Salı ve Perşembe günleri. Salı günü ev hayatınızda beklenmedik ve sıradışı birgün sizi bekliyor. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak, aile büyüklerinizle bir arada olmak önem kazanabilir. Perşembe günü ise, aile ve ev hayatınızda parasal sorumluluklarınızı bilerek yolunuzda ilerleyeceksiniz.

  • Çarşamba günü, iş alanlarınızda iletişime geçtiğiniz insanlarla bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İş yaptığınız insanların size dayatmak isteyeceği bazı şeyler, kolay tepki vermenizi kolaylaştırabilir.

    Pazar günü aşk evinizde Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu süreçte aşk hayatınızda hızlı ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle esnek olmayı başarırsanız hem iş hem de özel hayatınızda işleriniz rast gidebilir. Günlük hayatınıza biraz renk katmak; sanatsal konulara, sportif faaliyetlere, çocuğunuza ya da hobilerinize vakit ayırmak iyi gelecek.

  • Yaratıcılığınızı en iyi şekilde değerlendireceğiniz alanlara yöneleceksiniz ya da bu alanlarda beklenmedik hızlı ve sürpriz gelişmeler karşınıza gelebilir. Yine duygusal konular, aşk hayatınızın hareketlenmesi ve romantizm hayatınıza heyecan katacak. Gereksiz endişeleri bir kenara bırakmalı ve bu süreçte hayatın keyifli yönlerine eğilmelisiniz çünkü bu, sizi geliştiren ve sizi mutlu edecek bir Tutulma olacak sevgili Akrep ve yükselenAkrepler. Çocuk bekleyenler ve çocuk isteyenler için de bu tarihten sonra bu konularda çok hızlı gelişmelerin yaşanacağını belirtebilirim.  

  • Yay Burcu:

    Kendi isteklerinize ve beklentilerinize odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu hafta şartlar lehinizde ve aşk hayatınızı önemseyecek, size keyif veren projelerin peşine düşeceksiniz.

    Bu hafta özellikle Salı günü, iletişimsel işlerinizde sosyal çevrenizden gelecek teklifler ve destekler hayatınıza heyecan ve mutluluk katabilir. Öğrenmeyi sevecek, sosyal ortamlarda kendinizi ortaya koyabileceksiniz. Aşk hayatınızda da farklı ve değişik kısa vadeli planlar gününüzü renklendirebilir. Perşembe günü hayat sorumluluklarınız önemli fırsatları ve kalıcı işleri karşınıza getirebilir. Satış, reklam, bilgisayar, network işlerinizde hayat sizi destekliyor.

  • Çarşamba günü, parasal konularda kantarın topuzunu fazla kaçırdığınız bir gün olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeli, tehlikeli spor ve faaliyetlerden kaçınmalısınız.

    26 Şubat Pazar günü oluşan Tutulmada ev ve aileyle ilgili konularda beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir. Ev değiştirmek, aile içinde beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Tamamlamak, üzerinde daha fazla çalışmak gereken işlerle uğraşacağınız günlerde olacaksınız ve özellikle de kararlı olursanız zorlukların altından kolaylıkla kalkabileceksiniz.

  • Geleceğinizi ilgilendiren önemli ve hızlı kararlar almanız gerekebilir. Bu haftasonu ve yeni gelecek haftabaşında spor yaparken kendinizi çok zorlamayın. Tehlikeli hareketler, tehlikeli sporlar yapmaya eğilimli olacaksınız. Abartmadan yolunuzda ilerleyin.

  • Oğlak Burcu:

    İsteksiz başlayan haftanızda bu haftabaşı yapılması gereken işleriniz gözünüzde büyüyebilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Aile hayatınız veya eviniz kaçış noktanız olabilir, işlerinizi hallettikten sonra kendi köşenize çekilebilirsiniz.

    Bu hafta kariyerinizde emin ve güzel adımlarla ilerleyecek, hayatın size sunduklarına minnet duyacaksınız. Salı günü, parasal işlerinizde etkili ve şanslı açılımlar altında olacaksınız. Güzel para anlaşmaları devrede olabilir. Aile hayatınızda da parasal olarak farklı ve sıradışı birgün sizi bekliyor. Perşembe günü, başka insanların sorumluluklarını etkili bir şekilde kullanmanız işinize yarayabilir. Zorlansanız bile hayatın bazı noktalarda arkanızda olduğunu farkedeceksiniz.

  • Çarşamba günü, kendi gücünüzü ailenize karşı kullanmaya çalışmayın. Bir kaç gün boyunca aile hayatınızda ve ev ortamlarınızda sürtüşmelere ve sorunlara açık olacaksınız.

    26 Şubat Pazar günü Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu Tutulma, yakın çevrenizle ilgili ve iletişimsel konularda hızlı, sürpriz ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Bu hızlı gelişmeler eğitimle, yayıncılıkla, sanatla, haberleşmeyle, zihinsel aktivitelerle alakalı olabilir. 

  • İletişimiz hızlanabilir, hızlı bir şekilde projelere dâhil olabilirsiniz. Hayatınızın bu kadar hızlanması sizin günlük işlerinizi ya da yakın çevre işlerinizi çok iyi organize edememekten kaynaklı olarak biraz dağılmanıza neden olabilir. Beklenmedik durumlar karşısında seri ve isabetli kararlar almaya çalışın.

  • Kova Burcu:

    Geleceğinize odaklı işleriniz, sosyal çevrenizdeki aktivitelerle haftanız başlıyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Kafanızdaki planları uygulamak için uygun haftalardan bir tanesi. Kısa yolculuklar, programlar hayatınızı renklendirebilir.

    Bu hafta önemli adımlarda hayat sizden yana olacak. Yakın çevrenizden farklı ve sıradışı teklifler alabilir, farklı yaklaşımlarınızla işlerinizde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Eğitime dayalı konularda da hayat sizi destekleyecek. İyimserliğinizle her tür işin altından rahat kalkacaksınız. Perşembe günü sosyal çevrenizdeki etkili insanlar fikirleriniz ve planlarınızda devreye girebilir, sizi istediğiniz şekilde destekleyebilirler. Kalıcı önemli bir medya, seyahat, ticari oluşum karşınıza gelebilir.

  • Çarşamba günü, iletişime dayalı konularda bazı sorunlar engellenmeler, güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz. Bu süreçte kafanızda bir çok şeyi büyütebilirsiniz. Unutmayın biraz da olayları sizin korkularınız tetikleyebilir.

    26 Şubat Pazar günü oluşan Güneş Tutulması, para evinizde gerçekleşecek. Bu Tutulmayla beraber, parasal konular hızlı ve beklenmedik olaylarla daha hızlanabilir. Yine bu süreçte elinize yüklü bir miktar para geçebilir. Aynı zamanda harcamalarınızı dengede tutmak durumunda kalabilirsiniz, başka insanların parasal sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Karşınıza güzel bir iş teklifi gelebilir. Bir sonraki Tutulmaya kadarki süreçte parayla ilgili konularda önemli, beklenmedik olaylara açık olacaksınız sevgili Kovalar. Eğitimsel konuların da hızlandığını göreceksiniz. Bu tarih sonrasında üniversite akademik eğitim hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Daha fazla kendi çevrenizde eğitim almak isterken uzak çevrelerden gelecek bir teklif, ortaya çıkacak bir şans sonucunda ilginizi bu alanlara yönelteceksiniz. Bu sene daha fazla bulunduğunuz şehrin ve çevrenin dışında yerler tercihleriniz olmalı, şansınız bu alanlarda yüksek.

  • Balık Burcu:

    Kariyer ve iş hayatınızdaki hızlı oluşumlarla haftanız başlıyor sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Parasal bağlantılar, harekete geçeceğiniz iş görüşmeleri bu hafta sizi destekliyor. Kaynaklarınızı iyi kullanacağınız bir dönem. Salı günü yapmanız gereken bir toplantı, bir buluşma gerçekleşebilir. Şanslı etkileriniz var ama hala kafanızı tam olarak toparlamış değilsiniz. Beklenmedik paraya dayalı konuşmalar içine girebilirsiniz. Perşembe günü ise, kariyerinizde geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde hayat sizi destekleyebilir. Sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz.

  • Çarşamba günü, parasal konularda gerginliklere açık olabilirsiniz. Yine bugünler iş yapacağınız arkadaşlarınızla veya çevrenizle parasal anlaşmazlıklarınız gündeme gelebilir. Bu etkiye dikkat edin.

  • 26 Şubat Pazar günü oluşan Güneş Tutulması, kişisel evinizde gerçekleşiyor. Bu Tutulma zamanında hayatınızla ilgili beklenmedik sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Özellikle 26 şubat a yakın günlerde (+,- 3 gün) doğanlar bu etkiden daha fazla nasiplerini alacaklar. Hayatınızda önemli değişimler karşınıza gelebilir, çok önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızın yapısı değişiyor Sevgili Balıklar.

Sayfa Yükleniyor..