Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
  • Koç Burcu:

    Şubat ayı büyük girişimlerle karşınıza geliyor. Sosyal çevrenizdeki insanlarla, arkadaşlarınızla, tanıdığınız ve dahil olduğunuz gruplarla uyumlu, esnek ve sağlam işlere kalkışabilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınızda bazı konuşmalara Şubat başında çok farklı tepkiler verebilirsiniz. Dediğim dedik tavırlardan ve ısrarcılıktan kaçınmak sizi olası sorunlardan koruyabilir.  

     

    02 Şubat'ta önemli iş fırsatları beraber çalıştığınız ve ortaklık yaptığınız kişilerden gelebilir. Kendinizi iyimser görecek ve risk almaya yatkın olacaksınız. 

  • 03 Şubat itibarıyla kendinizi seveceğiniz ve göstereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sosyalliğiniz artabilir, Görüntünüzü yenilemek, alışveriş yapmak, dolaşmak, keyifli ilişkiler içine girmek isteyebilirsiniz.

    06 Şubat’ta seyahat, eğitim ve yabancı alanınızın temsilcisi Jüpiter geriliyor. İkili ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde bu dönemden sonra bazı sıkıntılarla karşılaşırsanız şartları ve durumları gözden geçirmeli ve eksikliklerinizi farketmelisiniz.

     

    11 Şubat'ta oluşan ay tutulması aşk alanlarınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel etkilerle hayatınıza yeni bir insan girebilir.

  • 09-14- 16- 21-23 şubat tarihlerini iş hayatınızda etkin bir şekilde kullanmaya çalışın. Bu tarihlerde atılacak adımlar her yönden sizi ve düşündüklerinizi destekleyecek. Vakit kaybetmeden bu zaman aralıklarını iyi bir şekilde kullanın zira 26 Şubat’taki Güneş tutulması beklenmedik konu ve olayları tetikleyebilir, bu tarihten sonraki süreçte çok önemli girişimlerden kaçınmalısınız. Artık planlarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Değişik ve farklı fırsatlar çevrenizden gelse bile hemen harekete geçmeden önce etraflıca araştırmalarınızı yapın.

  • Boğa Burcu:

    01-02 Şubatta iş alanlarınızda abartılı, şanslı iyimser adımlar atılabilir, abartmadan yolunuzda ilerleyin ve karşınıza gelecek olan bazı aksiliklerde ters tepkilerden kaçının.

    03 Şubat itibarıyla önemli sorunların kaynağına inmek ve ortaklaşa parasal konularda beklenmedik yardımlar almak için uygun olacak.  

  • 07 Şubat itibarıyla iş ve kariyer konularınız daha da hızlanabilir. Birden fazla işle uğraşmak, hareketli ortamlar içinde bulunmak, iş konularında kafanızın çözüme yönelik çalışması, bir yandan gruplarla birlikte olmak, onların fikirlerine önem vermek gibi etkiler daha fazla önem kazanacak. Kariyerinizle ilgili konularda daha fazla görüşmeler ve konuşmalar içinde olacaksınız.

    09-10 Şubat tarihleri güzel anlaşmalar ve konuşmalar içindesiniz. Beklenmedik yerlerden destekleriniz yüksek olabilir. 11-14 Şubatta da iş ve kariyer hayatınızda sorumluluklarınızı bilerek, doğru zamanda doğru şeyleri iç güdüsel olarak söyleyerek yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

  • Kariyer hayatınızda ve iş alanlarınızda 21- 23 Şubatta çok özel ve fırsatlı teklifler karşınıza gelebilir. Bu fırsatları etkili bir şekilde kullanmaya çalışın.

    26 Şubat'ta oluşan Parçalı Güneş tutulması, sizin sosyal çevrenizde beklediğinizden daha çabuk bir hareketlenmeye sebep olabilir. Sürpriz gelişmelere açık olmalısınız. Birazcık daha sosyal ilişkilerinizden istifade etmelisiniz, yararlanmalısınız. Yine bu süreçte kariyerinizde yardımı dokunacak insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Gruplara, organizasyonlara, davetlere yönelik bir işle uğraşıyorsanız, bu süreçte bu işlerle ilgili konuşma ve görüşmelerin arttığına şahit olabilirsiniz.  

  • İkizler Burcu:

    06 Şubat’tan sonra Jüpiter geriliyor. Aşk hayatınızda, çocuk konularında karşınıza çıkan fırsatlarda geri çekilmeler oluşabilir. Bu tarih ve sonrasında yaşadıklarınızı gözden geçirmeli ve yeni fırsatlar için çok acele etmemelisiniz.

    Aşkta ve ilişkilerde 11-14 Şubat tarihlerinde destekleniyorsunuz. Seyahatler aşk hayatınızı olumlu etkileyebilir. 

    07 Şubat sonrasında her türlü eğitim ve bilgi almaya yönelik aktivite için uygun zamanlara giriş yapacaksınız. Yurtdışı ve yabancılarla, eğitim, yayıncılık ve medya ile ilgili konularda yapacağınız anlaşmalar, konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Kariyerinizde ilerlemeniz için size yardımı dokunacak insanlarla bir arada olup, gelecek kararlarınızı hızlandırabilirsiniz ve bu alanlarda planlar yapabilirsiniz.

  • 11 Şubat’taki Parçalı Ay tutulması iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, ulaşım, eğitim alanlarınızda beklenmedik konu ve olayları hızlandırabilir. Grupsal faaliyetler, seyahatler ve eğitim konuları hızlanıyor.

    18 Şubat itibarıyla artık tam anlamıyla kariyerinize odaklanacağınız bir dönem söz konusu. Toplumsal konular daha fazla ön plana geçmeye başlayacak, göz önünde olacaksınız, insanlar için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

  • Bu sene 26 Şubat’ta oluşan Güneş tutulmasından alacağınız etkiyle kariyer ve iş konularınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Bu Tutulmada iş ve kariyer hayatınızda beklenmedik hareketlenmelere açıksınız. Sürpriz gelişmeler, beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. İş hayatınızda oldukça hareketli bir döneme giriyorsunuz. Bir yandan sahip olduğunuz esnekliği sürpriz gelişmeler karşısında iyi kullanmanız gerekecek, bir yandan da sorumluluklarınızın daha fazla ağırlaştığını göreceksiniz. Çalışmayanlar, ailevi konu ve olayların daha fazla gündeme geldiğine şahit olabilirler. Babanızın veya annenizin hayatında önemli değişimler, gelişmeler söz konusu olabilir.

  • Yengeç Burcu:

    Şubat ayının başında özel hayatınızdaki konuşmalarınızda hala kafanıza takılı olan bazı konular olsa bile, aile hayatınızda hissettiğiniz güzel duyguların etkisiyle sevdiğiniz insana karşı tutamayacağınız sözler içine girebilirsiniz. Toplum önünde 01 şubat ta dikkatli konuşmalar içinde olun, sevdiğinize sıkılganlıklarınızı çok fazla hissettirmeyin.

    03 Şubat’ta iş ilişkileriniz, düzeniniz, bağlantılarınız önem kazanıyor. Patronlarınızın gözüne girebilir, onlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Zam, prim ve terfi gibi konuları konuşmanın tam sırası. Toplum önü kendinizi göstereceğiniz zamanlar, herkes dikkatini size verebilir ama aceleci davranmamız şartıyla.  

  • 06 Şubat'tan sonra sağlığınızı gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Şimdiye kadar aşırılıkla ve iyimserlikle davrandığınız konularda karşınız gelecek olan sıkıntılar aslında size birşeyler anlatmak istiyor. Gözden kaçırdıklarınıza ve tembelliklerinize, ertelediklerinize odaklanırsanız, sağlığınızda sıkıntı çıkaran yönleri kolay farkedeceksiniz.

  • 11 Şubat’taki Ay tutulması maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir ev veya miraz meselesi sonuca kavuşabilir ve elinize para geçebilir. Maddi anlamda iş hayatınızda 10-16-21 şubat’ta şanslısınız. Maddi konularda güzel sonuçlar altındasınız. Maddi anlamda çok fazla bağımsız hareket edemeyeceksiniz ama bir yandan da karşılaşacağınız olaylar sizin güzel ilişkiler kurmanıza neden olacak. Parasal paylaşımlar, malların, mülklerin paylaşılması gibi etkiler, gündemde olabilir.

  • 26 Şubat’ta Balık burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmada, eğitim, iletişim, faaliyetleriniz fazlasıyla hızlanabilir. Dış seyahatler, yabancılarla yapılacak işler gündeme geliyor. Aynı zamanda iletişim, ulaştırma, pazarlama, taşımacılık, medya, bilişim gibi sektörlerinden birinde bir işle uğraşıyorsanız önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Sorumlulukların sizi çok fazla yıpratmayacağı, rahat ve hareketli bir dönem içinde olacaksınız. Yeni fikirlere ve planlara ihtiyacınız olduğunu aklınızdan çıkarmadan ilerlemekte fayda var.  

  • Aslan Burcu:

    Şubat ayında iş hayatınızda bazı iş anlaşmazlıklarına hazır olun. 01-02 Şubat ta iş seçenekleriniz artarken bir yandan da iş seyahatlerinizde, toplantılarınızda sıkılganlıklarınızda yüksek olabilir.

    03 Şubat'ta geleceğinizi ilgilendiren önemli işlerde ilişkileriniz önem kazanıyor. Aceleci ve sabırsız tutumlar içine girmezseniz herşey çok daha iyi şekillenebilir.

  • 07 Şubat itibarıyla Merkür’ün ikili ilişkiler alanınıza geçmesiyle beraber, motivasyonlarınızı bu konulara kaydırmaya başlıyorsunuz. Önemli kararlar alacağınız, sevdiğiniz insanla ilişkinizi konuşacağınız, belki de sosyal ortamlarda partner ilişkinizi, ortaklıklarınızı görüşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. 09-10-11 Şubat ilişkilerinizde sizi fazlasıyla destekliyor. Aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde kalıcı adımlar 14 şubat ta devrede. Alacağınız güzel bir teklif, yurtdışı seyahati, gelecek planları sizi çok mutlu edecek.  

  • 1 Şubat’taki Parçalı Ay tutulması özel hayatınızı etkiliyor. Önemli kararlar arifesine girebilir, alacağınız kararların hayatınızı hızlı ve beklenmedik olaylarla şekillendirdiğini görebilirsiniz. Bu tutulma size ilişkilerinizde güzel bir açılım sunacak.

    21- 24 Şubat’ta da çevrenizle yapacağınız güzel planları özel ilişkilerinizde de yaşayacaksınız.

  • 26 Şubat’ta oluşan Tam Güneş Tutulması, sizin ortaklaşa parasal alanlarınızı etkiliyor. Ortaklaşa işlerinizde hızlı ve sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Başkalarının parasal durumundaki değişimler sizin üzerinizde önemli etkiler yaratabilir. Yine bu süreçte kredi, borç almak ya da başkalarını da bağlayan girişimlerde bulunmak arzusundaysanız bir anlamda hedefe iyi odaklanmalısınız. Aksi halde karşınıza değişik, beklenmedik sorunlar çıkma ihtimali oluşabilir. Çok iyi bilmediğiniz alanlarda risk almamaya, boyunuzu geçen sularda yüzmemeye özen göstermelisiniz. Aynı gün itibarıyla çok önemli fırsatlar da karşınıza gelebilir. Birden fazla seçenekler, iş hayatınızdaki hızlı gelişmeler ay sonu 27 Şubat ta karşınızda.

  • Başak Burcu:

    Şubat başında güzel para şansları sizi riskli adımlara itebilir. 01- 02 Şubat ta aşırı iyimserlik ve farklı davranışlarla risk almayı sevecek ve girişeceğiniz bu riskler sonucunda güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Çok abartmadan yolunuzda ilerleyin.

    03 Şubat’tan sonra alacaklarınızı kuracağınız ilişkilerle daha kolay elde edebilirsiniz. Girişimci yönünüz ağır basacak. 10-12 şubat ta elinize para geçebilir. Kaynaklarınızdaki kazancı arttırabilirsiniz. İş hayatınızdaki olasılıklar bununla da sınırlı değil. 11-21 şubat tarihlerinde karşınıza çok güzel teklifler gelebilir. Bir iş teklifi alabilir veya işinizde güzel bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.

  • 26 Şubat'ta oluşan Güneş tutulması, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Ortaklaşa işlerde, özel ilişkilerinizde hızlı ve sürpriz gelişmeler bu tutulmayla beraber ön plana çıkacak. Karşılıklı ilişkiler önem kazanıyor. Yeni ilişkiler, ortalıklar, iş konularında anlaşmalar gündeme gelebilir. Yine yeni fikirlere açık olmak, daha geniş alana yayılabilme imkanı da bu tutulmayla önemli olabilir. 

  • Başarıyı yakalamak için iyi ilişkiler içinde olmalı ve ilişkilerinizde bir denge tutturmanız gerektiğinin farkına varmalısınız. Bu süreçte sevdiğiniz insana karşı çok fedakar davranışlarınız ön plana çıkabilir. Onun da bir şekilde hayatını size göre fedakarca yönlendirdiğini görebilirsiniz. Evlilik, söz, nişan, taşınma söz konusu olabilir. Ortaklaşa işlerde de beklenmedik gelişmelere açık olacaksınız.  

  • Terazi Burcu:

    Özel hayatınız ve aile hayatınızda oldukça keyifli oluşumlar şubat ayında karşınızda.01-02 Şubat ta ev konularında karşınız güzel fırsatlar gelebilir. Yolunuzda çok da abartmadan daha sakin ilerleyin.

    03 Şubat itibarıyla sevginizi göstereceğiniz, ilişkinizde özgürleşme arzunuzun arttığı bir döneme giriyorsunuz.

    07 Şubat ve sonrasında Şubat’tan sonra aşk hayatınızda, eğlence alanlarınızda, hobilerinizde, sportif faaliyetlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz artıyor. Aşkı daha fazla konuşmaya başlayacaksınız. Çocuğunuzla ilgili konularda da onunla olan iletişiminiz önemli olmaya başlıyor. 09-10 Şubat’ta ağzınızdan doğru kelimeler dökülecek, sevdiğinizle aynı noktada olmanız anlaşmanız size çok büyük mutluluk verebilir.

  • 11 Şubat taki ay tutulmasında oldukça şanslı etkiler altındasınız. Aşk hayatınızda fırsatlarınız yüksek ve şans size sosyal çevrenizden, arkadaş ortamlarınızdan gelecek. 14-16 Şubat ilişkinizi sorumluluklarıyla üstlenmek ve sağlam bir zemine oturtmak için harika.

    21 Şubat ta özel hayatınızda çok özel bir teklifle turnayı gözünden vuracaksınız. İş, güç umrunuzda olmayabilir. Uzun zamandır beklediğiniz çok özel bir aşkın sesleri gümbür gümbür geliyor sevgili teraziler. Uzun zamandır bir ilişkiniz varsa sevdiğinizle ilişkinizi tazeleyebilirsiniz.

  • 26 Şubat’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İşte bu tarihten sonra işinizle ilgili konularda beklenmedik konu ve olaylara, sürpriz gelişmelere gebesiniz. Belki uzun zamandır işinizden memnun değildiniz ama değiştirmek konusunda da harekete geçmediniz, işte şimdi bu tutulmayla işinizi değiştirmeniz gereken koşullar karşınıza gelebilir. Başka bir projeye dahil de olabilirsiniz. Kendinizi işinizde sorgulayacaksınız. Günlük hayatınızın akışında da değişimler oluşabilir.

  • Akrep Burcu:

    Şubat başında iletişimsel işlerinizde güzel fırsatlar ve yenilikler karşınıza gelebilir. 01-02 Şubat farklı yaklaşımlarınızla seçeneklerinizin çoğalacağı tarihler.

    03 Şubat ve sonrasında iş hayatınızı seveceğiniz ve önemseyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi daha iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz. Aceleci ve ani manevralarla iş yaptığınız insanları çok fazla sıkıştırmadan yolunuzda ilerleyin.

    11 Şubat’ taki Parçalı Ay Tutulması kariyerinizde önemli ve beklenmedik duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Bu tutulma ailevi konularda sizi olumlu etkiliyor. Kariyerinizdeki güzel bir adım veya gelişme aile hayatınızda bolluğunuzu ve bereketinizi arttıracak.

  • 10-14-16-21-23 Şubat tarihlerinde güzel sonuçlar karşınıza gelebilir. Aile hayatınızda da mutluluğu, şansı ve keyfi tadacağınız zamanlar bu tarihler.

    21 Şubat’ta aşk evinizde Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu süreçte aşk hayatınızda hızlı ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle esnek olmayı başarırsanız hem iş hem de özel hayatınızda işleriniz rast gidebilir. Günlük hayatınıza biraz renk katmak; sanatsal konulara, sportif faaliyetlere, çocuğunuza ya da hobilerinize vakit ayırmak iyi gelecek. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde değerlendireceğiniz alanlara yöneleceksiniz ya da bu alanlarda beklenmedik hızlı ve sürpriz gelişmeler karşınıza gelebilir.

  • Yine duygusal konular, aşk hayatınızın hareketlenmesi ve romantizm hayatınıza heyecan katacak. Gereksiz endişeleri bir kenara bırakmalı ve bu süreçte hayatın keyifli yönlerine eğilmelisiniz çünkü bu, sizi geliştiren ve sizi mutlu edecek bir Tutulma olacak sevgili Akrep ve yükselenAkrepler. Çocuk bekleyenler ve çocuk isteyenler için de bu tarihten sonra bu konularda çok hızlı gelişmelerin yaşanacağını belirtebilirim.  

  • Yay Burcu:

    Şubat ayında aşk hayatınızda keyifli etkiler var. 03 Şubat itibarıyla seveceksiniz, aşkı deneyimlemek yüreğinizde hissedeceksiniz, özgürlük arzunuzda yüksek olacak.

    Şubat başında sosyal çevrenizden parasal fırsatlarınız yüksek olabilir, riskten kaçınmalı ve aşırı iyimserlikle hareket etmemelisiniz. 09-11-14 Şubat’ta çok güzel teklifler karşınıza gelebilir.

  • 07 Şubat sonrası zihinsel becerilerinizi geliştireceksiniz, bir yandan da fikirlerinizi hem konuşma hem yazma yoluyla başkalarına iletmek isteyebilirsiniz. Yakın çevre iletişiminiz artacak; tartışmalar, konuşmalar, anlaşmalar, çok sayıda kontakların gündeme geleceği bir döneme giriş yapacaksınız.

     

    11 Şubat’taki Parçalı Ay tutulması, seyahatlerinizi, dış koşullara, yabancılara bağlı işlerinizi, eğitim alanlarınızı, ticari konuları ve hukuksal meseleleri hayatınıza taşıyabilir. Bu alanlarda beklenmedik duygusal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınız bir iş teklifi gelirse bu işin çok keyifli ve şanslı olacağını bilmelisiniz. 11-21 Şubat her konuda fırsatlar hayatınıza akabilir.

  • 26 Şubat’ta oluşan Tutulmada ev ve aileyle ilgili konularda beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir. Ev değiştirmek, aile içinde beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Tamamlamak, üzerinde daha fazla çalışmak gereken işlerle uğraşacağınız günlerde olacaksınız ve özellikle de kararlı olursanız zorlukların altından kolaylıkla kalkabileceksiniz. Geleceğinizi ilgilendiren önemli ve hızlı kararlar almanız gerekebilir. 27 Şubat civarı spor yaparken kendinizi çok zorlamayın. Tehlikeli hareketler, tehlikeli sporlar yapmaya eğilimli olacaksınız. Abartmadan yolunuzda ilerleyin.

  • Oğlak Burcu: Şubat ayında bir çok kola ayrılacaksınız. Kişisel adımlar hızlanırken, para kazanma becerilerinizde önem kazanıyor.

     

    03 Şubat itibarıyla aile ilişkilerinize yoğunlaşacaksınız. 3haftalık bu dönemde aile bireylerinizle aranızdaki ilişkileri düzeltmek, arabuluculuk yapmak, onlarla paylaşımlarınızı daha fazla artırmak isteyebilirsiniz. Bir yandan boya, badana, tadilat, dekorasyon, dekoratif işlerle uğraşmak, bahçe düzenlemelerine girişmek, eve yeni bir eşya almak veya evinizi yeni baştan yaratmak arzusunda olabilirsiniz. Venüs, Koç burcunda rahat etmediğinden kaynaklı olarak özellikle çok sabırsız, aceleci davranışlar evinizle ilgili girişeceğiniz birtakım olaylarda sizi zorlayabilir. Bir yandan gayrimenkul işleriyle ilgili konularda da çok aceleci kararlar alabilirsiniz. Yine aile hayatınızda aile büyüklerinizin sorumluluklarını almak, sizi manen mutlu edecek.  

  • 07 Şubat itibarıyla parayı idare edebilme ve para kazanma becerilerinizi artıracaksınız. Finans konularına pratik çözümler üretebilir, aynı zamanda sorunlarınız varsa bulacağınız çözümlerle bu sorunları en aza indirgeyebilirsiniz. Gelirinizi artırmak için yeni yollar bulacaksınız. Bir yandan da parayla ilgili konularda çalışmalarınızı, konuşmalarınızı ve anlaşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

     

    11 Şubat’ta oluşan Parçalı Ay tutulması, orta para hanenizde oluşuyor. Ortaklaşa parasal gelirlerinizde beklenmedik ve ani oluşumlar gündeme gelebilir. Bir borç, ödeme, gözden kaçırılmış bir evrak, sigorta, prim konusuna dikkat edin. Eşinizin hanesinde de parasal olaylar artıyor. Sizi değiştirecek, dönüştürecek sürpriz olaylarla da karşılaşacaksınız ama siz hiç merak etmeyin bu tutulma da iş getirileriniz, şanslarınız ve fırsatlarınızda bir hayli yüksek.

  • 14-16-21-23 Şubat ta karşınıza çok özel bir teklif çıkabilir. Kariyerinizde emin ve güzel adımlarla ilerleyecek, hayatın size sunduklarına minnet duyacaksınız.

     

    26 Şubat ta Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu Tutulma, yakın çevrenizle ilgili ve iletişimsel konularda hızlı, sürpriz ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Bu hızlı gelişmeler eğitimle, yayıncılıkla, sanatla, haberleşmeyle, zihinsel aktivitelerle alakalı olabilir. İletişimiz hızlanabilir, hızlı bir şekilde projelere dâhil olabilirsiniz. Hayatınızın bu kadar hızlanması sizin günlük işlerinizi ya da yakın çevre işlerinizi çok iyi organize edememekten kaynaklı olarak biraz dağılmanıza neden olabilir. Beklenmedik durumlar karşısında seri ve isabetli kararlar almaya çalışın.

  • Kova Burcu:

    Şubat başı yabancılarla yapılacak işlerinizde, geri planda durduğunuz konularda farklı ve değişik teklifler karşınıza gelebilir. 01-02 Şubat’ta hayalini kurduğunuz, düşündüğünüz şeyin karşınıza geldiğini göreceksiniz.

    03 Şubattan sonra yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarınız artıyor, onları önemseyecek, ihmal ettiğiniz akrabalarınızla bir araya gelerek sevginizi tazelemek isteyeceksiniz.

     

    07 Şubat itibarıyla kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz, ikna yeteneğiniz artacak. Bir yandan da iletişimsel konuların daha hızlı aktığını göreceksiniz. Önemli konuşmalar, yazılı anlaşmalar yapmak açısından da uygun bir süreç. Fikirlerinizi, görüşlerinizi diğer insanlara aktarmak önem kazanıyor. 10 Şubat’ta karşınıza güzel ve etkili seçenekler gelebilir.

  • 11 Şubat’taki Parçalı ay tutulması Özel hayatınızı, ikili ilişkilerinizi, ortaklaşa adımlarınızı tetikliyor. Bu alanlarda önemli kararlar alabilir, karşınıza gelecek olan olaylarla istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tutulma sizin için önemli zira geleceğinize yönelik adımlarınız için çok güzel etkileriniz var. Eşinizin hayatındaki gelişmeler sizi mutlu edebilir.

     

    11-14 Şubat hayati girişimleriniz, adımlarınız anlamında sizi destekliyor. Kendinizi geliştireceğiniz bir dönem ve etrafınızdaki herşeyin sizin hayatınıza güzellik kattığını görebilir, iyimserliğinizi kalıcı sonuçlara ulaştırabilirsiniz.

  • 26 Şubat Güneş Tutulması, para evinizde gerçekleşecek. Bu Tutulmayla beraber, parasal konular hızlı ve beklenmedik olaylarla daha hızlanabilir. Yine bu süreçte elinize yüklü bir miktar para geçebilir. Aynı zamanda harcamalarınızı dengede tutmak durumunda kalabilirsiniz, başka insanların parasal sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Karşınıza güzel bir iş teklifi gelebilir. Bir sonraki Tutulmaya kadarki süreçte parayla ilgili konularda önemli, beklenmedik olaylara açık olacaksınız sevgili Kovalar. 26 Şubat’taki Ay Tutulmasından sonra eğitimsel konuların hızlandığını görüyor olacaksınız. Bu tarih sonrasında üniversite akademik eğitim hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Daha fazla kendi çevrenizde eğitim almak isterken uzak çevrelerden gelecek bir teklif, ortaya çıkacak bir şans sonucunda ilginizi bu alanlara yönelteceksiniz. Bu sene daha fazla bulunduğunuz şehrin ve çevrenin dışında yerler tercihleriniz olmalı, şansınız bu alanlarda yüksek.

  • Balık Burcu:

    01-02 Şubat’ta ortak parasal işlerinizde arkadaşlarınızın da işin içine dahil olacağı projeler karşınıza gelebilir.

    03 Şubat itibarıyla maddi konularda güzel ilişkiler içine girebilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracaksınız. Agresif, özgürlükçü yanlarınızla girişimleriniz için para harcamalarınız da artabilir.

    07 Şubat itibarıyla biraz kalabalıktan uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Yine bu dönemde yalnız çalışmak, size avantajlı sonuçlar sağlayacak. Fikirleriniz için hazırlık döneminde, konunuzla ilgili ne kadar güzel materyal toplarsanız sizin için o kadar iyi. Bunu bir anlamda plan yapma süreci olarak düşünün sevgili Balıklar. Kendinizi istediğiniz kadar rahat ifade edemeyeceksiniz.

     

    09-10 Şubat ta geri planda durduğunuz işlerinizde şans sizden yana olacak. Önemli konuşmalarla işlerinizde güzel sonuçlar yaratabilirsiniz.

  • 11 Şubat’taki parçalı Ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. İşinizle ilgili konularda duygusal kararlar karşınıza gelebilir. Bir sonlanma veya yeni bir haber oluşabilir. Merak etmeyin bir yandan da hayat sizi manevi olarak koruyacak ve siz bunu göreceksiniz.

    19 Şubat’tan sonra kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Artık görünür hale gelmek isteyeceksiniz ve kimliğinizi dış ortamlarda ortaya koyacaksınız. İnsan içine daha fazla karışma arzunuz sizi faal yapabilir ama hala harekete geçmemeniz gereken günlerde olduğunuzun da altını çizeyim. 21-23 Şubat işiniz için yapmanız gereken bir toplantı, bir buluşma gerçekleşebilir. Şanslı etkileriniz var ama hala kafanızı tam olarak toparlamış değilsiniz.

     

    26 Şubat’ta oluşan Güneş Tutulması, kişisel evinizde gerçekleşiyor. Bu Tutulma zamanında hayatınızla ilgili beklenmedik sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Özellikle 26 şubat a yakın günlerde (+,- 3 gün) doğanlar bu etkiden daha fazla nasiplerini alacaklar. Hayatınızda önemli değişimler karşınıza gelebilir, çok önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızın yapısı değişiyor.

Sayfa Yükleniyor..