Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'in Hopa ilçesinde bir tırda piyasa değeri yaklaşık 300 milyon lira olan kaçak parfüm, cinsel güç artırıcı ürün ve çeşitli gıda takviyeleri ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Hopa Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bir tırın durdurulduğu kaydedildi.

        Tırın yurt dışına çıkış hazırlığı içinde olduğu belirtilen açıklamada, "Tırın dorsesinde yapılan arama işlemlerinde nevresim ve kumaş yüklerinin orta kısmına gizlenmiş şekilde 56 bin 709 adet çeşitli ebat ve markalarda parfüm, 4 bin 393 adet cinsel güç artırıcı ürün ve çeşitli gıda takviyeleri ele geçirilmiştir. Ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 300 milyon lira olduğu değerlendirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

        Açıklamada tır sürücüsüyle ilgili adli işlem başlatıldığı aktarıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
        Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa