Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN’de Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, kar yağışının etkili olduğu Sahara Geçidi’nde yiyecek arayan tilkiyi, yanına yaklaşarak elleriyle besledi. Aydın’ın, tilkiye ekmek verdiği o anlar görüntülendi.

        Doğu Karadeniz’de etkili olan kar yağışı ve soğukta, doğal yaşam alanlarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları, köylere inmeye başladı. Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, Sahara Geçidi’nde aracıyla seyir halindeyken karlı yolda karşılaştığı tilkinin yiyecek aradığını fark etti. Bunun üzerine durduğu aracından inen Aydın, yanına yaklaştığı tilkiyi elliyle yiyecek verip besledi. Tilkinin karnını doyurduğu anlar da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Karnını doyurduktan sonra uzaklaşarak gözden kaybolan tilkinin görüntüleri, paylaşıldığı sanal medyada ilgiyle izlendi. Görüntülerde Başkan Aydın’ın yakından ilgilendiği tilkiye, ‘Sen ne güzelsin, ne güzel yüzün var. Görüşürüz bay bay’ diyerek seslenmesi dikkat çekti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
        Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa