Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2019-2025 yılları arasında çiftçilere 403 milyon liralık enerji desteğinde bulundu.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Güneş Enerji Santralleri (GES) yatırımlarıyla çiftçilerin tarımsal sulama amaçlı elektrik tüketimlerine destek oluyor.

        Bu kapsamda belediye, GES'ler ile ürettiği yıllık ortalama 8 milyon 500 bin kilovat elektrik ile 52 sulama kooperatifine bağlı yaklaşık 19 bin çiftçi ailesine yaklaşık 345 milyon liralık destek sağladı.

        İşletmesi büyükşehir belediyesinde olan sulama tesislerine ise 58 milyon liralık destekte bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
        Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa