Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'nın Alanya ilçesinde, silahla yeğenini öldürüp diğer yeğeni ile eniştesini yaralanan kişi, intihar girişiminde bulundu.

        Saray Mahallesi'nde bir eve giden İ.S. (58), aralarında emlak ortaklığı bulunduğu belirtilen yeğeni M.Ş'yi (36) henüz bilinmeyen nedenle silahla vurdu.

        Ardından Yunus Emre Caddesi'ndeki emlak ofisine giden İ.S, burada diğer yeğeni Deniz Ş. (39) ile eniştesi Ş.Ş'yi (65) de silahla yaraladı.

        İ.S. daha sonra emlak ofisinin arka sokağındaki Çelikler Süleymaniye Camisi'ne giderek burada tabancayla göğsüne ateş edip kendini yaraladı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerlerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan Deniz Ş. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Polisin incelemeleri sürüyor.

        Öte yandan İ.S'nin, olaydan önce sosyal medya hesabından silahlı saldırıya ilişkin paylaşım yaptığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
        Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa