Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in adı ve fotoğrafı kullanılarak dolandırıcılık yaptığı tespit edilen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

        Antalya Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in adı ve fotoğrafı kullanılarak 0 533 044 37 67 numaralı telefon ile Whatsapp üzerinden para toplama girişimi yapıldığı tespit edilmiştir. Bu durumun dolandırıcılık faaliyeti olduğu ve bu konu ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu bildirir, vatandaşlarımızın bu tür girişimlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz." ifadesine yer verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
        Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa