Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin (ALKÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi.

        ALKÜ Konaklı Kongre Merkezi Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen törende ilk dersi veren AK Parti Antalya Milletvekili eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bilim ve teknolojiye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

        Bilimde gelişmenin Türkiye'nin en öncelikli hedeflerinden olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, ülke olarak dünyadaki bu değişime ayak uydurmanın ötesinde değişimi yönlendirmeye çalışmaları gerektiğini kaydetti.

        İsrail’in Filistinlilere yaptığı zulümlerin kabul edilemez olduğuna dikkati çeken Çavuşoğlu, Avrupa ve Batı ülkelerinin bu zulmü desteklediğini vurguladı.

        ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarında yüksek standartlarda eğitim vermeyi hedeflediklerini vurguladı.

        Törenin ardından Rektör Türkdoğan tarafından Çavuşoğlu'na Piri Reis tarafından çizilen Alanya Kalesi haritası tablosu hediye edildi.

        Törenin sonunda ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri beyaz önlük giydi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa