Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Megasaray Tenis Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen ATP Challenger turnuvası Megasaray Hotels Açık, Antalya'da başladı.

        Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Megasaray Tenis Akademisi kortlarında düzenlenen turnuvada, Türkiye, Bosna Hersek, Rusya, İtalya, Avusturya, İspanya, Özbekistan, Gürcistan, Hırvatistan, Almanya, İsveç, Lübnan, Fransa, Hollanda, Arjantin, Macaristan, Belçika, Çekya, Avustralya, Litvanya, Kanada, Romanya, Polonya, Portekiz, Sırbistan, Belarus ve Yunanistan olmak üzere 27 ülkeden 64 sporcu mücadele ediyor.

        Türkiye'yi Ergi Kırkın, Yankı Erel, Koray Kırcı ve Sarp Ağabigün'ün temsil ettiği organizasyonda, dünya 158 numarası Avusturyalı tenisçi Sebastian Ofner 1 numaralı, dünya 161 numarası Macar raket Fabian Marozsan da 2 numaralı seribaşı olarak yer alıyor.

        Elemelerin ilk turunda Koray Kırcı, Alman raket Rudolf Molleker'e 6-4 ve 7-5, Sarp Ağabigün de Lübnanlı Benjamin Hassan'a 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

        Ana tablo ilk turunda Ergi Kırkın, Macar rakibi Mate Valkusz'a 6-3 ve 6-2, Yankı Erel ise Sebastian Ofner'e 7-5 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenilerek elendi.

        Dereceye giren sporculara 73 bin avro para ödülünün dağıtılacağı turnuva, 12 Mart'ta sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa